Κατηγορίες
Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές (Εμπόριο - Επισκευή), Αναλώσιμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΑΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
H εταιρεία Ekkentro με δραστηριότητα από το 1989, από άτομα ειδικευμένα στην τεχνική υποστήριξη στον χώρο των ηλεκτρονικών υπολογιστών και της μηχανογράφησης και για τα δύο λειτουργικά συστήματα, Apple Macintosh® και Microsoft Windows™ είναι σε θέση να καλύψει την ολοένα και μεγαλύτερη ανάγκη στον τομέα της υποστήριξης.
Επίσης με πολλά χρόνια εμπειρίας στην εισαγωγή και εμπορία ηλεκτρονικών υπολογιστών, μηχανών γραφείου και αναλώσιμων ειδών, παρέχει στην αγορά της Θεσσαλονίκης και σε όλη την Ελλάδα και Ευρώπη έναν από τους πιο ενημερωμένους καταλόγους προϊόντων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Όλη η γκάμα προϊόντων της Apple, όπως iMac, Mac Book Air, Mac Book Pro, iPhone, iPad στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και με άμεση τεχνική υποστήριξη.
Ηλεκτρονικοί υπολογιστές, περιφερειακά και αναλώσιμα όπως DELL, HP, TOSHIBA, SONY, SAMSUNG, ACER, LG, PHILIPS για την άμεση κάλυψη όποιας ανάγκης μίας σύγχρονης επιχείρησης.
Antivirus και Software όπως KASPERSKY, F-SECURE, BIT DEFENDER, ESET, ILLUSTRATOR, PHOTOSHOP, COREL DRAW, MS OFFICE, ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΕΣ για κάθε ανάγκη.

Στοιχεία Αναζήτησης: Service Apple, Service Imac, Service Mac Book, Service Iphone, Ipad Apple, Εκτυπωτες Laser, Ανταλλακτικα Εκτυπωτων, Μελανια Aliga, Συμβατα Μελανια, Tonner Original, Συμβατα Tonner, Εκτυπωτες Κινητα, Ups, Περιφερειακα Υπολογιστων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: