Κατηγορίες
Μετακομίσεις & Μεταφορές, Μεταφορές Ξηράς, Μεταφορικές Εταιρίες Εσωτερικού
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ , Τηλ: 2614006480 
Περιγραφή Επιχείρησης
Μετακομίσεις - Μεταφορές Παπαδημητρόπουλος με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των μετακομίσεων και μεταφορών αναλαμβάνει και εκτελεί χωρίς το παραμικρό πρόβλημα κάθε είδους μετακόμιση από την απλή ενός φοιτητικού εξοπλισμού μέχρι μετακομίσεις οικογενειακού εξοπλισμού με ειδικευμένο προσωπικό, άριστα υλικά συσκευασίας και σύγχρονα φορτηγά, ανυψωτικά μηχανήματα και γερανοφόρα. Προσφέρουμε Δωρεάν αποσύνδεση και σύνδεση επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών. Δωρεάν συσκευασία αυτών και τοποθέτηση στο νέο σας σπίτι στο χώρο που θα μας υποδείξετε. Όλα όσα υποσχόμεθα είναι αληθή, διαβάζοντας τα σχόλια των πελατών μας στο site μας μπορείτε να τα επιβεβαιώσετε.
Καθημερινά δρομολόγια: Πάτρα Αίγιο Ακράτα Κιάτο Κόρινθος Λουτράκι Αθήνα και το αντίστροφο.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Μετακομίσεις Φοιτητών με Συνδυαστικά Δρομολόγια προς Αθήνα και όλη την Ελλάδα με έκπτωση 50%. Δωρεάν αμπαλάρισμα - αποσυνδέσεις ηλεκτρικών συσκευών - φωτιστικών. Χρησιμοποιούμε τα πιο συγχρονα υλικά συσκευασίας (αεροχαρτ, ειδικές θήκες υαλικών, ντουλάπες ρούχων). Συνεργαζόμαστε με έμπειρους συνεργάτες. Απευθείας παραλαβή και παράδοση κατ΄ οίκον με το κλειδί στο χέρι. Πολυετής εμπειρία στο χώρο εξειδικευμένες μετακομίσεις. Ανυψώσεις με ιδιόκτητο ανυψωτικό μηχάνημα μετακομίσεων. Δωρεάν κούτες, σακκούλες για τα στρώματα. Σκοπός μας πάντα η ασφαλέστερη και οικονομικότερη εξυπηρέτησή σας. Τιμές λογικές.

Στοιχεία Αναζήτησης: Μεταφορικη, Αμπαλαζ, Συσκευασια, Μεταφορα Πιανου, Μεταφορα Ευθραυστων Αντικειμενων, Συναρμολογηση Επιπλων, Μετακομισεις, Ευθραυστων Αντικειμενων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: