Κατηγορίες
Έξυπνα Σπίτια & Κατασκευές, Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί & Μηχανικοί Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Τεχνολόγοι (Ηλεκτρολόγοι - Μηχανολόγοι - Ηλεκτρονικοί), Αυτοματισμοί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΔΗΜΑΣ, Ιδιοκτήτης   Κιν: 6974212535
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Intelestia δραστηριοποιείται στον χώρο των Ευφυών Κτηριακών Αυτοματισμών (Building Automation Systems) προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες μελέτης, εγκατάστασης, προγραμματισμού και συντήρησης όπου καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες οποιασδήποτε κτηριακής εγκατάστασης.
Η προσέγγιση της εταιρείας μας είναι η καθολική υποστήριξη των πελατών μας σε όλα τα επίπεδα των αναγκών της ευφυούς κτηριακής εγκατάστασης. Έτσι λοιπόν, η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μελέτη και τον σχεδιασμό του συστήματος καθώς και την προδιαγραφή των απαραίτητων συσκευών, την εγκατάσταση των υλικών του ηλεκτρολογικού πίνακα αλλά και του λοιπού συστήματος, τον προγραμματισμό για την εκτέλεση των λειτουργιών σύμφωνα με τις ανάγκες των χρηστών και τέλος, τη συντήρηση είτε την επέκταση του συστήματος όταν και αν αυτά απαιτηθούν.
Τα έξυπνα σπίτια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας. Είναι οικονομικά και βοηθάνε τους ιδιοκτήτες να έχουν τον πλήρη έλεγχο στο σπίτι τους μέσα από εφαρμογές από το κινητό τους τηλέφωνο.
Εμείς θα κάνουμε εύκολη για εσάς όλη τη διαδικασία, ακολουθώντας πιστά το πρωτόκολλο ΚΝΧ. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί το δικό σας έξυπνο σπίτι.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εκπόνηση εξειδικευμένων μελετών για την οργανολογία και συνδεσμολογία της ηλεκτρολογικής και μηχανολογικής εγκατάστασης που απαιτείται με προσδιορισμό των δυνατοτήτων της σε βάθος και προσφέρει Λύσεις για ξενοδοχεία, πολυτελείς κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους γραφεία, οίκους ευγηρίας, κατοικίες – διαμερίσματα και για ΑΜΕΑ και ηλικιωμένους.
Οι μηχανικοί μας, σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη της εγκατάστασης, καταγράφουν τις πραγματικές ανάγκες για το σύστημα. Η διαδικασία αυτή πραγματοποιείται μέσω του ειδικού ερωτηματολογίου το οποίο έχει συνταχθεί από τον οργανισμό του KNX και χρησιμοποιείται από όλους τους KNX Partners.
Με δεδομένες τις ανάγκες του συστήματος, δημιουργείται η πρόταση από την εταιρεία μας η οποία περιέχει την επιλογή των υλικών του ηλεκτρολογικού πίνακα, τις συσκευές ελέγχου και τον τρόπος δικτύωσης και επικοινωνίας του συστήματος τα οποία επιλέγονται με γνώμονα τη βέλτιστη σχέση τιμής-ποιότητας-δυνατοτήτων.
Τέλος, οι μηχανικοί μας θα προτείνουν τυχόν βελτιστοποιήσεις που ενδέχεται να προκύψουν με σκοπό τη μέγιστη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων βάσει των υλικών-συσκευών που θα επιλέξετε.

Στοιχεία Αναζήτησης: Πρωτοκολλο Κνχ, Προγραμματισμος Εξυπνης Κατοικιας, Κατασκευες Κατασκευη Μελετη Εγκαταστασης, Συντηρηση Συστηματων, Smart Home, Εξυπνες Συσκευες Ξενοδοχειων, Εξυπνο Σπιτι Τιμες, Αυτοματισμοι Σπιτιου, Intelestia Παθητικο Σπιτι, Εξυπνο Σπιτι Κοστος, Partner Sknx, Προγραμματισμος, Εξυπνο Διαμερισμα, Εξυπνοι Επαγγελματικοι Χωροι, Λυσεις Για Αμεα Για Ηλικιωμενους
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Αττική
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με χρεωστική
Πιστωτικές Κάρτες
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
24ωρη εξυπηρέτηση
 
Μοιράσου το: