Κατηγορίες
Διαγνωστικά Κέντρα, Γενικοί Χειρουργοί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΠΑΠΠΑΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Στο ειδικό πρωκτολογικό κέντρο είμαστε στη διάθεσή σας να σας βοηθήσουμε στην έγκυρη διάγνωση του προβλήματός σας και να σας προτείνουμε την πιο αποτελεσματική θεραπεία. Η εξειδίκευση στις ορθοπρωκτικές παθήσεις, η συνεχής έρευνα και εξάσκηση και η πρακτική εμπειρία έχοντας αντιμετωπίσει πάνω από 2500 περιστατικά ασθενών με οξείες και χρόνιες παθήσεις, μας καθιστούν τους πλέον κατάλληλους σε θέματα που αφορούν όλη την γκάμα των παθήσεων πρωκτού και εντέρου και ειδικά την αιμορροϊδοπάθεια. Με σεβασμό και αφοσίωση στον άνθρωπο, με ουσιαστική επιστημονική προσέγγιση, θέτουμε καθημερινά την επιστήμη και την τεχνολογία στην υπηρεσία της ανθρωπινής υγείας και της ποιότητας ζωής. Η συνεχής εξάσκηση και η σύγχρονη τεχνολογία των LASER μάς δίνουν τη δυνατότητα να αναπτύσσουμε πρωτοποριακές μεθόδους αντιμετώπισης ακόμα και των δυσκολότερων προβλημάτων του πρωκτού.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στην PROCTOCLINIC καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα διαγνωστικών, θεραπευτικών και ερευνητικών υπηρεσιών και διαθέτουμε σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, όπως μανομετρία πρωκτού και βιοανάδραση, υπερηχογράφημα πρωκτού, ορθοσιγμοιδοσκόπιση και LASER για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των ασθενών.
Η θεραπεία των αιμορροΐδων με LASER (αιμορροϊδοπλαστική με Diode Lasers), η αντιμετώπιση των δύσκολων περιεδρικών συριγγίων με LASER (flexible, radial laser fiber), η αντιμετώπιση των ραγάδων του δακτυλίου και άλλων παθήσεων της περιοχής με LASER, έχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με όλες τις άλλες θεραπείες και προσφέρουν λύσεις σε δυσεπίλυτα προβλήματα μέχρι σήμερα.

Στοιχεία Αναζήτησης: Κλινικη Για Αιμορροϊδες Αιμοροϊδες, Κυστη Κοκκυγος Laser, Αιμορροϊδες Laser, Συριγγιο Πρωκτου Εντερου, Ραγαδα Κονδυλωματα Πρωκτου, Πρωκτολογος Αποστημα Πρωκτου, Κολονοσκοπηση Ακρατεια Κοπρανων, Πρωκτολογικο Κεντρο, Πρωκτολογικο Κεντρο, Πολυποδες Παχεος Εντερου Νοσος Crohn
Περιοχές που Εξυπηρετεί
 
Μοιράσου το: