Κατηγορίες
Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών, Σχολές Καλών Τεχνών
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΟΦΙΑΝΟΥ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Σχολή έχει ως απόλυτη εξειδίκευση τη διδασκαλία των Εικαστικών Τεχνών. Λειτουργεί ως Κέντρο διά Βίου Μάθησης, επιπέδου 1, στο πεδίο της Ζωγραφικής - Fine Art. Κατέχει την Άδεια Λειτουργίας, Φ.Ε.Κ./τ. Β’/9.4.2013, του Υπουργείου Παιδείας & δια Βίου Μάθησης και ως εκ τούτου, παρέχεται το δικαίωμα από το Υπουργείο Παιδείας, να προσφέρει στους αποφοίτους του έναν Τίτλο Σπουδών με κύρος στην αγορά εργασίας.
Η Σχολή βρίσκεται στην 3η δεκαετία της λειτουργίας της με συνεχή εστίαση σε ένα υψηλό διδακτικό επίπεδο στο πεδίο των εικαστικών Τεχνών. Η Σχολή είναι ανοιχτή για πρακτική εξάσκηση στο ελεύθερο σχέδιο και το χρώμα, 7 μέρες την εβδομάδα και 12 μήνες το χρόνο, πάντοτε με παρουσία ενός, τουλάχιστον καθηγητή.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Το Κ.Δ.Β.Μ. 1, BORGIAS Fine Art, Culture & Design, παρέχει ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών Fine art, Εικονογράφησης, Κεραμικής, Χειροποίητου Κοσμήματος, Γλυπτικής, Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Τέχνης, Τμήμα προετοιμασίας στο ελεύθερο και γραμμικό σχέδιο, Παιδικά τμήματα ζωγραφικής, Προετοιμασία Portfolio για υποψηφίους Αρχιτεκτονικής, Α.Τ.Ε.Ι. και Α.Σ.Κ.Τ.
  • Πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές περιηγήσεις σε μουσεία και εκδρομές σε πολιτιστικούς χώρους του κόσμου, όπως και διήμερες ή μονοήμερες εξορμήσεις για σχέδιο και ζωγραφική στην ύπαιθρο.
  • Διδάσκονται σεμινάρια στη Μουσειολογία, Διαχείριση Χώρων Πολιτισμού & Σκηνογραφία
  • Υπάρχει η δυνατότητα διδασκαλία εξ αποστάσεως σε προγράμματα ή σεμινάρια.
  • Προσφέρονται δωρεάν Διαλέξεις ή ημερίδες με θέματα Τέχνης & Πολιτισμού. Διεξάγονται πανελλήνιοι διαγωνισμοί ζωγραφικής και παρέχονται στους διακριθέντες Υποτροφίες.
  • Λειτουργεί δανειστική βιβλιοθήκη και χώρος πώλησης υλικών ζωγραφικής.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ιστορια Τεχνης, Ζωγραφικη, Κεραμικη, 2d Animation, Φιλοσοφια Τεχνης, Αγιογραφια, Προετοιμασια Για Σχολη Καλων Τεχνων Ασκτ, Art & Business, Προσωπογραφια, Fine Art Distance Learning
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Κυριακή.
 
Μοιράσου το: