Κατηγορίες
Παιδικοί Σταθμοί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΜΑΡΙΑ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Στην καρδιά της Περαίας, ο πρότυπος παιδικός σταθμός UMBRELLA αποτελεί ένα σύγχρονο σχολείο ευρωπαϊκών προτύπων εκπαίδευσης και εγκαταστάσεων. Το νεοκλασικό "ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑ" διαμορφώθηκε με πολλή αγάπη σε ένα μοναδικό χώρο για τα ελληνικά δεδομένα!
Ευρύχωροι, ευήλιοι ευάεροι χώροι 800 τμ με άμεση πρόσβαση στην εσωτερική αυλή 200 τμ, κήποι με πράσινο και δέντρα 2 στρέμματα, λαχανόκηπος, μικρά θερμοκήπια, αμμόδοχος 60τμ, παιδική χαρά, εξωτερικοί χώροι σκίασης και φάρμα μικρών ζώων, σχεδιάστηκαν με επίκεντρο το παιδί και τις νέες πρωτοποριακές τάσεις της εκπαίδευσης.
Ελάτε να μας γνωρίσετε!
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Στόχος της προσχολικής εκπαίδευσης είναι να αξιοποιήσει τη δίψα του παιδιού για ανακάλυψη.
Για το παιδί της προσχολικής ηλικίας η πρώτη "αποκόλληση" απ΄την οικογένεια και η είσοδος στο πρώτο σχολείο είναι ένας σημαντικός σταθμός. Σκοπός μας είναι η απομάκρυνση του παιδιού από την οικογένεια να είναι σταδιακή και να προσαρμόζεται σε κάθε παιδί ξεχωριστά.
Καθημερινά το παιδί γίνεται λήπτης πολλαπλών ερεθισμάτων λόγω του διανθισμένου και σύγχρονου εκπαιδευτικού προγράμματος (μουσικοκινητική αγωγή - θεατρικό παιχνίδι - λαχανόκηπος - φάρμα μικρών ζώων - αμμοδόχος 60 τμ - μουσική προπαιδεία - ξένες γλώσσες - ζαχαροπλαστική και άλλα).
Ακόμη, στον παιδικό σταθμό Umbrella είμαστε μία διεπιστημονική ομάδα που αποσκοπεί στην πολύπλευρη ανάπτυξη των παιδιών για το λόγο αυτό παρέχεται:

  • Καθημερινή παρουσία έμπειρης Παιδιάτρου στον παιδικό σταθμό
  • Λογοθεραπευτής – αξιολόγηση παιδιού και ενημέρωση γονέων
  • Ψυχολόγος – αξιολόγηση παιδιού και ενημέρωση γονέων – Σχολείο για Γονείς.
  • Παιδοοδοντίατρος – αξιολόγηση και ενημέρωση γονέων
  • Ημερίδες για γονείς για θέματα που άπτονται της υγείας του παιδιού
  • Workshops με γονείς και παιδιά
  • Εξατομικευμένη ενημέρωση, ενδυνάμωση σχέσης εμπιστοσύνης σχολείου – γονέα
  • Προγραμματισμένες ομαδικές ή ατομικές συναντήσεις γονέων και παιδαγωγών

Στοιχεία Αναζήτησης: Παιδικος Σταθμος, Βρεφικος Σταθμος, Ενσυναισθηση, Καινοτομο Προγραμμα Προσαρμογης, Μεθοδος Gordon, Ψυχοκινητικη Αγωγη, Παιδικος Με Κηπο, Διεπιστημονικη Ομαδα Υγειας, Προνηπια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Περαία
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: