, 2109713022
Κατηγορίες
Γραφεία Τελετών, Κέντρα Αποτέφρωσης Νεκρών
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ, Υπεύθυνος Εξυπηρέτησης , Τηλ: 2109717388  Fax: 2109715964  Κιν: 6941404795 Email: info@kassis.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Το γραφείο μας ιδρύθηκε το 1978 από τον αείμνηστο Ηλία Κάσση, με στόχο το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στο χώρο της επικήδειας τελετής, αρχίζοντας μια μακρά παράδοση.
Σήμερα μετά από 35 χρόνια υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και επαγγελματισμού, η επόμενη γενιά συνεχίζει την παράδοση που μας θέλει δίπλα στους συγγενείς των θανόντων από το πρώτο λεπτό έως την ολοκλήρωση της τελετής, με σεβασμό, ευσέβεια και συνέπεια. Στην προσπάθειά μας για το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών προς τον αποβιώσαντα και την οικογένειά του, έχουμε μακροχρόνιες σχέσεις με όλους τους εξωτερικούς συνεργάτες μας και το προσωπικό μας, έτσι ώστε να σας παρέχουμε ουσιαστική βοήθεια στη δύσκολη στιγμή του αποχαιρετισμού του ανθρώπου σας με αξιοπρέπεια και σεβασμό.
Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσουμε και να σας συμβουλεύσουμε υπεύθυνα για ό,τι χρειαστείτε χωρίς καμία δέσμευση απέναντί μας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας στη σελίδα μας και τη στήριξη στην επιχείρησή μας όλα τα έτη της λειτουργίας μας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
ΤΑΦΕΣ: Η Εταιρεία μας, σεβόμενη τις θρησκευτικές παραδόσεις του αποβιώσαντα, οργανώνει την επικήδεια τελετή με γνώμονα τις δικές σας απαιτήσεις προσαρμοσμένες στις δικές σας οικονομικές δυνατότητες πάντα με αξιοπρέπεια.
ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ: Αναλαμβάνουμε την τέλεση μνημοσύνων με τα καλύτερα υλικά από αναγνωρισμένους συνεργάτες μας, καθώς και όλα τα δισκάκια που θα χρειαστείτε για εννιάμερα, ψυχοσάββατα κ.ά. ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΤΩΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΜΟΣ: Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά και όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που χρειάζονται για να τελεστεί η κηδεία του αποβιώσαντα στον τόπο που επιθυμούσε στην ηπειρώτικη Ελλάδα με ιδιόκτητα νεκροφόρα οχήματα ή στα νησιά με πλοίο ή αεροπλάνο καθώς και την αποστολή της σορού σε όλο τον κόσμο. Ακόμη αναλαμβάνουμε τη μεταφορά ή την αποστολή οστών από το κοιμητήριο που φυλάσσονται σε όλη την Ελλάδα ή και το εξωτερικό. ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΕΙΣ: Ένα σύνολο οργανωμένων υπηρεσιών είναι στη διάθεση όσων επιθυμούν να αποτεφρώσουν τη σορό του αγαπημένου τους προσώπου ή κάνουν σχέδια για να γίνουν οι δικές τους επιθυμίες σεβαστές. Η αποτέφρωση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε κρεματόριο της Βουλγαρίας, της Γερμανίας ή όπου αλλού μας ζητηθεί.

Στοιχεία Αναζήτησης: Οικος Τελετων, Γραφειο Κηδειων, Μνημοσυνα Κηδειες, Αποστολες Σε Εσωτερικο Και Εξωτερικο, Επαναπατρισμος Νεκρων, Στεφανια, Μεταφορα Νεκρου Σορου, Καυση Νεκρου, Καυση Νεκρων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Κυριακή όλο το 24ωρο
 
Μοιράσου το: