Κατηγορίες
Διαχείριση Κτιρίων, Συνεργεία Καθαρισμού, Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Περιγραφή Επιχείρησης
Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται από το 1981 στην πόλη της Κατερίνης παρέχοντας υπηρεσίες στον τομέα της Διαχείρισης Πολυκατοικιών, τις Μεσιτικές Υπηρεσίες και τον καθαρισμό χώρων. Με συνέπεια και βαθιά γνώση του αντικειμένου που υπηρετούμε πορευόμαστε όλα αυτά τα χρόνια με έναν και βασικό γνώμονα, το συμφέρον τον πελατών μας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
 • Διαχείριση Πολυκατοικιών
  Με σχεδόν 40 χρόνια εμπειρίας στην εξυπηρέτηση κτηρίων στην πόλη μας, αποτελούμε την πιο έμπειρη, αξιόπιστη και φερέγγυα επιλογή για τη διαχείριση της πολυκατοικίας σας.
 • Έκδοση Κοινοχρήστων
  Γρήγορη εκτύπωση των κοινοχρήστων και άμεση παράδοση εντός μιας μέρας. Διαθέτουμε σύγχρονο σύστημα μηχανογράφησης και το πλέον εξελιγμένο λογισμικό.
 • Αγορές – Πωλήσεις – Ενοικιάσεις Ακινήτων
  H ενασχόλησή μας όλα αυτά τα χρόνια με τη διαχείριση κτηρίων μάς καθιστούν την καλύτερη πηγή για τις πιο συμφέρουσες και ακριβείς πληροφορίες από την τρέχουσα αγορά ακινήτων.
 • Συνεργεία Καθαρισμού
 • Εξόφληση λογαριασμών (ΔΕΗ, Ύδρευση, Τηλεπικοινωνιών, οφειλές προς το Δημόσιο κ.λπ.).

Στοιχεία Αναζήτησης: Διαχειριση Διαχειρισεις Διαχειριστης Διαχειριστες Πολυκατοικιων Πολυκατοικιας Πολυκατοικια, Εκδοση Εκδοσεις Κοινοχρηστων Κοινοχρηστα, Νομοθεσια Κοινοχρηστων, Μεσιτικες Υπηρεσιες Μεσιτικη Υπηρεσια, Μεσιτικο Γραφειο Μεσιτικα Γραφεια Μεσιτης Μεσιτες, Real Estate, Πωλησεις Ακινητων Πωληση Ακινητου, Συνεργειο Καθαρισμου Συνεργεια Καθαρισμου, Εξοφληση Λογαριασμου Εξοφλησεις Λογαριασμων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νομός Πιερίας
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: