Κατηγορίες
Σκαλωσιές
Περιγραφή Επιχείρησης

Η εταιρεία μας έχει παρουσιάσει υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας, ποιότητας και εξυπηρέτησης. Τέλος το αξιόπιστο υλικό μας καθώς και το έμπειρο προσωπικό μας σε συνδυασμό με τις λογικές τιμές μας θα σας κάνουν να θελήσετε να μας γνωρίσετε.
Η εταιρεία ιδρύθηκε από τους Αδερφούς Γάτσιουτο 1990 και συνεχίζει το δύσκολο έργο μέχρι σήμερα. Ασχολούμαστε με τις σκαλωσιές και ιδιαιτέρως την ενοικίαση και τοποθέτηση. Ο σκοπός μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Προσφέρουμε παράλληλα ασφάλεια και συνέπεια.
Η τεχνογνωσία το έμπειρο προσωπικό και τα μέτρα ασφαλείας που έχουμε πάρει για τα υλικά που χρησιμοποιούμε στις σκαλωσίες με προδιαγραφές. Προδιαγραφές σύμφωνα με τον (ΕΛΟΤ) EN-12810-1 en 12811-1 en39 en 74 δείχνουν τη σοβαρότητα που μας διέπει.
Όλα τα έργα καλύπτονται από την AXA ασφαλιστική για αστική ευθύνη, εργατικό ατύχημα, και διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις σύμφωνα και με την ΚΥΑ 16440/Φ10, 4/445 (ΦΕΚ 756Β/26-9-93) οι οποίες έχουν εκδοθεί απο την BUREAU-VERITAS.
Η μελέτη για της ανάγκες του κάθε έργου γίνεται από τον ίδιο τον Κ. Γάτσιο. Ακολουθεί γραπτή προσφορά, και δέσμευση για την αποπεράτωση του έργου με ειλικρίνεια και σεβασμό προς τον πελάτη.

  • Επίσκεψη στο χώρο του έργου.
  • Μελέτη του χώρου.
  • Γραπτή προσφορά.
  • Αποπεράτωση και παράδοση έργου.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η εταιρία μας διαθέτει την εμπειρία, την άριστη γνώση του αντικειμένου, που σε συνδυασμό με τη σωστή οργάνωση εγγυάται την ασφαλή διεκπερέωση των έργων και ύστερα απο πολυετή εμπειρεία 15 ετών ειδικεύεται στην συναρμολόγηση, ενοικίαση και εγκατάσταση μεταλλικών ικριωμάτων, κερκίδων και εξέδρων. Καταστήματα
Οικίες-Οικοδομές
Βιομηχνικά κτήρια
Εσωτετικοί Χώροι
Ειδικές κατασκευές
Τροχήλατες κατασκευές

Στοιχεία Αναζήτησης: Ενοικιασεις Σκαλωσιων, Τοποθετησεις Σκαλωσιων, Ικριωματα Σε Εσωτερικους Χωρους
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Αττική
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Κυριακή 24ωρο