Κατηγορίες
Ανακύκλωση, Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ , Τηλ: 2681051400  Fax: 2681051369  Email: info@anakyklosiartas.gr
e-shop
Ανακύκλωση Αλουμινίου
Ανακύκλωση Αυτοκινήτων
Ανακύκλωση Μετάλλων
Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων
Περιγραφή Επιχείρησης

Η εταιρεία Ζήσης-Ναστούλης Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 2009. Στην αρχή είχε ως αντικείμενο την εισαγωγή - εμπορία (χονδρική-λιανική) ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην ευρύτερη περιοχή του νομού Άρτας. Στην πορεία, με συνεχείς επενδύσεις η εταιρεία δημιούργησε νέες εγκαταστάσεις με σκοπό πέρα από την εμπορία ανταλλακτικών, την ανακύκλωση αυτοκινήτων σε συνεργασία με την εναλλακτική διαχείριση οχημάτων Ελλάδος (ΕΔΟΕ) η οποία διασφαλίζει ότι στις εγκαταστάσεις της τα τοξικά απόβλητα των αυτοκινήτων ανακυκλώνονται πλήρως. Στην Ελλάδα και στις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. έχει θεσπιστεί νομοθεσία σχετικά με την ανακύκλωση των παλαιών και ακατάλληλων για κυκλοφορία οχημάτων. Βάσει αυτής της νομοθεσίας δημιουργήθηκε η ανακύκλωση Άρτας η οποία τηρεί αυστηρές περιβαλλοντικές προδιαγραφές. Στις εγκαταστάσεις της, γίνεται πλήρης και περιβαλλοντικά ασφαλής ανακύκλωση των υλικών κατασκευής του αυτοκινήτου. Από εσάς χρειαζόμαστε: την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, τις πινακίδες του οχήματος, Αντίγραφο της ταυτότητας του ιδιοκτήτη του οχήματος, βεβαίωση καταβολής τελών από τη Δ.Ο.Υ στην οποία ανήκετε και το βιβλίο μεταβολών εάν πρόκειται για επαγγελματικό όχημα.

Υποκατάστημα: 9ο χλμ. Ε.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΑΡΤΑΣ ΤΗΛ. 2651092222

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Οι υπηρεσίες της εταιρείας:

  • Δωρεάν μεταφορά των οχημάτων
  • Δωρεάν παραλαβή των οχημάτων
  • Δωρεάν οριστική διαγραφή των οχημάτων
  • Δωρεάν αποστολή των εγγράφων στις σχετικές υπηρεσίες
  • Αγορά τρακαρισμένων οχημάτων
  • Πώληση μεταχειρισμένων ανταλλακτικών πανελλαδικά

Επίσης διατίθενται μεταχειρισμένα ανταλλακτικά:
AUDI, VOLKSWAGEN, OPEL, SKODA, MERCEDES, BMW, PEUGEOT, CITROEN, FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA, FORD, SUZUKI, NISSAN, TOYOTA, LADA, DAIHATSU, HYUNDAI, KIA, ROVER.


Στοιχεία Αναζήτησης: Αποσυρση, Οριστικη Διαγραφη, Ανακυκλωση, Μεταχειρισμενα Ανταλλακτικα, Audi, Opel, Volkswagen, Fiat, Ford, Αγορα Μεταχειρισμενων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Άρτα, Πρέβεζα, Ιωάννινα, Λευκάδα, Ηγουμενίτσα, Βόνιτσα, Αγρίνιο, Αμφιλοχία.
Τρόποι πληρωμής
  • Με αντικαταβολή
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Καθημερινά από 08:00 έω; 17:00.
 
Μοιράσου το: