Κατηγορίες
Ακτινολόγοι - Ραδιολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Στρατιωτικός Ιατρός, Ακτινοδιαγνώστης
Επιμελητής Ακτινολογικού στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών
Μετεκπαιδευθείς στην Παιδιατρική Ακτινολογία
MSc στην Επεμβατική Ακτινολογία
Υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών
Επιστημονικός συνεργάτης στο Ιατρείο διαταραχών λιπιδίων της Β' Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου Παίδων «Π & Α. Κυριακού»
Μέλος της Ευρωπαϊκής Παιδοακτινολογικής Εταιρείας (ESPR), του Αμερικάνικου Ινστιτούτου Υπερήχων (AIUM), της Ευρωπαϊκής Ακτινολογικής Εταιρείας (ESR) και της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Πραγματοποιούνται υπερηχογραφικές εξετάσεις σε παιδιά και σε ενήλικες.
Στα παιδιά διενεργούνται οι κάτωθι εξετάσεις:

  • Υπερηχογράφημα εγκεφάλου, κρανίου τραχήλου, θυρεοειδούς, σιελογόνων, αμυγδαλών, πρόσθιου μεσοθωρακίου, μαστών, κοιλιάς σπονδυλικής στήλης, ισχίων, αρθρώσεων, μαλακών μορίων
  • Triplex αγγείων οσχέου


Στους ενήλικες διενεργούνται οι κάτωθι εξετάσεις:

  • Υπερηχογράφημα τραχήλου, θυρεοειδούς αδένα και παραθυρεοειδών αδένων, σιελογόνων, αμυγδαλών, μαστών, κοιλιάς μυοσκελετικού.
  • Triplex αγγείων, οσχέου


Επίσης, διενεργούνται σε συνεργασία με διεθνούς κύρους Κυτταρολόγο με μεγάλη εμπειρία τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες και βιοψίες με λεπτή βελόνη υπό υπερηχογραφική καθοδήγηση (FNA) σε όζους θυρεοειδούς, λεμφαδένες, βλάβες στο μαστό, σιελογόνους αδένες, μαλακά μόρια.
Τα αποτελέσματα της εξέτασης δίνονται αυθημερόν.
Ακόμα διενεργείται για πιθανή κυστεοουρητηρική παλιδρόμηση σε βρέφη και παιδιά η υπερηχογραφική κυστεογραφία με ειδικό σκιαγραφικό υπερήχων που έχει επίσημη άδεια για χρήση στα βρέφη. Η μέθοδος εμφανίζει παρόμοια αξιοπιστία με την κλασική κυστεογραφία χωρίς την ακτινοβολία και είναι αναγνωρισμένη επίσημα από την Ευρωπαική Παιδοακτινολογική Εταιρεία.


Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες