Κατηγορίες
Μεταφορικές Εταιρίες Εσωτερικού, Μετακομίσεις & Μεταφορές
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΚΥΡΚΟΣ ΤΖΑΚΩΣΤΑΣ , Τηλ: 2681073600  Fax: 2681079614  Email: tzakostas.metafores@gmail.com
Περιγραφή Επιχείρησης
Η ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΤΖΑΚΩΣΤΑΣ είναι μία παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών από το 1978.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την παραλαβή, συσκευασία, μεταφορά, αποθήκευση και παράδοση των εμπορευμάτων σας (από μικροεμπορεύματα έως βαρέα φορτία και ευπαθή προϊόντα με φορτηγά ψυγεία) σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος.
Η μακρόχρονη εμπειρία μας στο χώρο των μεταφορών, το μεράκι που έχουμε για τη δουλειά μας και ο υψηλός πήχης παροχής υπηρεσιών που έχουμε θέσει για εσάς, συνθέτουν μια εταιρεία που μπορεί να φέρει εις πέρας τη μεταφορά των εμπορευμάτων σας με ασφαλή τρόπο, οικονομικά και στο χρόνο που επιθυμείτε.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Με τον ιδιόκτητο στόλο επαγγελματικών φορτηγών που αποτελείται από 9 ιδιόκτητα φορτηγά (συρόμενα, επικαθήμενα, πλατφόρμες, ψυγεία και φορτοταξί 8τ. για διανομή) και 20 συνεργαζόμενα.
Με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό αποτελούμενο από έμπειρους οδηγούς και χειριστές, μπορούμε να εξυπηρετήσουμε ιδιώτες, αλλά και επιχειρήσεις για την κάλυψη των εθνικών μεταφορών των εμπορευμάτων τους.
Ο χρόνος παράδοσης ορίζεται εντός 24 ωρών για όλους τους προορισμούς που καλύπτει το δίκτυο μας, ενώ για τους υπόλοιπους προορισμούς οι αποστολές καλύπτονται το συντομότερο δυνατό από το δίκτυο συνεργατών μας, πάντα με την εγγύηση της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών μας.

  • Επίσης αναλαμβάνουμε μετακομίσεις από και προς όλη την Ελλάδα.
  • Ειδικές τιμές για φοιτητές.

Στοιχεία Αναζήτησης: Μεταφορες, Μεταφορα Εμπορευματων, Μεταφορα Οικοσκευων, Φοιτητικη Μετακομιση, Φορτωσεις, Εκφορτωσεις, Φορτηγα Κλειστου Τυπου, Οικονομικη Μετακομιση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Άρτα, Ιωάννινα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: