, 2108088935
Κατηγορίες
Κλιματισμός, Θερμοσίφωνες, Κεντρική Θέρμανση, Βιομηχανικός Κλιματισμός, Αντλίες
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΠΑΝΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ , Τηλ: 2108981130 
Ενδοδαπέδια Θέρμανση
Καλοριφέρ
Περιγραφή Επιχείρησης
H Climatism γεννήθηκε το 1995 στη Γλυφάδα, όπου δραστηριοποιήθηκε στο σχεδιασμό, τη μελέτη, εγκατάσταση & υποστήριξη συστημάτων κλιματισμού, υδρόψυκτων συστημάτων & εξαερισμού. Η ακόρεστη διάθεση για μάθηση και η συνεχής επένδυση σε νέες δεξιότητες οδήγησαν την Climatism στη διαχείριση ολόκληρων κτηριακών συγκροτημάτων και σε μεγάλα εταιρικά & οικιστικά έργα.
Παράλληλα, η τεχνολογική εξέλιξη στην παγκόσμια αγορά και η άνοδος της τιμής των συμβατικών μορφών ενέργειας διαμόρφωσαν ένα νέο περιβάλλον, στο οποίο η Climatism δεν έμεινε αδιάφορη. Διεύρυνε το χαρτοφυλάκιό της με όλα τα συστήματα συμβατικής & ενδοδαπέδιας θέρμανσης, καθώς και με ηλιακές εφαρμογές, ενώ τα τελευταία χρόνια διείσδυσε στον κλάδο των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.
Σήμερα, η Climatism παρέχει την πληρέστερη βεντάλια ενεργειακών λύσεων στην Ελλάδα, με τις πλέον αξιόπιστες στρατηγικές συμμαχίες και με την επίβλεψη μιας ομάδας 40 επαγγελματιών με διαφορετικές εξειδικεύσεις. Στο ενεργητικό της καταγράφονται περισσότεροι από 5.000 πελάτες με 20.000 εγκατεστημένα μηχανήματα.
Σημαντικός τομέας στην καρδιά της εταιρείας είναι το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Η στρατηγική συνεργασία της Climatism με τις κορυφαίες εταιρείες κλιματισμού για οικιακές εφαρμογές, όπως η Daikin, η Fujitsu και η Samsung τής παρέχει πλειάδα λύσεων για αστικές & εξοχικές κατοικίες. Διαθέτει πλούσια εμπειρία στον σχεδιασμό & την υποστήριξη εγκαταστάσεων τόσο για εμπορικές μονάδες και γραφεία όσο και για βιομηχανικούς χώρους και τουριστικές / επισιτιστικές μονάδες.
Εδώ και μια δεκαετία περίπου διεύρυνε το πεδίο δραστηριοποίησης που επικεντρωνόταν στο τρίπολο κλιματισμός - εξαερισμός - ψύξη και συνέδεσε τις παρεχόμενες λύσεις με τα πλέον σύγχρονα εργαλεία θέρμανσης χώρων και νερών χρήσης τόσο για κατοικίες όσο και για επαγγελματικούς χώρους.
Η γκάμα των λύσεων εκτείνεται από

  • Συμβατικούς λέβητες & καυστήρες (Bosch Buderus)
  • Αντλίες θερμότητας (Daikin Altherma)
  • Αντλίες καθαρών και όμβριων υδάτων Grundfos, Πιεστικά μηχ/τα, κυκλοφορητές
  • Συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης (Interplast)
  • Συστήματα ηλιακής ενέργειας & υποβοήθησης (Calpak), Ηλιακούς Θερμοσίφωνες Calpak
  • Φωτοβολταϊκά συστήματα (Schüco)

Στοιχεία Αναζήτησης: Κλιματισμος, Πιεστικα Μηχανηματα, Ψυξη, Θερμανση, Ηλιακα Συστηματα, Πιεστικα Μηχανηματα, Λεβητες Boiler, Ενδοδαπεδια, Φωτοβολταϊκα, Αντλιες Θερμοτητας, Service, Ηλιακοι Θερμοσιφωνες, Συλλεκτες, Αντλιες Υγρων, Κυκλοφορητες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Αττική.
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: