Κατηγορίες
Πετρελαιοειδή - Εταιρίες & Διϋλιστήρια, Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις, Πυροσβεστήρες - Πυροσβεστικά Είδη, Αποφράξεις Αποχετεύσεων, Καθαρισμός Χώρων
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία PLUS OIL δραστηριοποιείται στο χώρο της Εξυπηρέτησης Πολυκατοικιών, Κατοικιών και Επαγγελματικών Χώρων σε όλη την Αττική από το 2006 και κατέχει πολύ μεγάλο μέρος της αγοράς στο πετρέλαιο θέρμανσης.
Οι πωλήσεις μας το 2016 ξεπέρασαν τα 10.000.000 λίτρα. Από τον Απρίλιο του 2017 η εταιρεία μας μετονομάζεται σε petrelaias.gr και εισέρχεται δυναμικά στον χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων.
Η διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών αποτελεί πρωταρχικό μας στόχο.
Επενδύσεις σε προηγμένα τεχνολογικά συστήματα ελέγχου ποιότητας μας κατατάσσουν μεταξύ των κορυφαίων στην Ευρώπη.
Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθήκευσης και επαναφόρτωσης καυσίμων διαθέτουν προηγμένα συστήματα έλεγχου τα οποία εξασφαλίζουν την ποσότητα και την ποιότητα πετρελαίου που παραλαμβάνετε.
Μοναδικός προμηθευτής μας είναι τα Ελληνικά Πετρέλαια. Με ιδιόκτητο στόλο 30 βυτιοφόρων και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό παρέχουμε τα υψηλότερα στάνταρ υπηρεσιών στην Ελληνική αγορά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Παράλληλα με τη διανομή πετρελαίου η εταιρεία δραστηριοποιείται και στην εξυπηρέτηση κτηρίων τόσο με τη μορφή διαχειρίσεων όσο και με την έκδοση των κοινοχρήστων και όλες τις απαραίτητες τεχνικές εργασίες (απολυμάνσεις-απεντομώσεις -μυοκτονίες-αναγόμωση και πώληση πυροσβεστήρων-αποχετεύσεις-καθαρισμούς δεξαμενών-συντηρήσεις καυστήρα- καθαρισμούς κτηρίων-ηλεκτρολόγους-υδραυλικούς).
Παρέχουμε μηχανογραφημένο σύστημα έκδοσης των κοινοχρήστων εξόδων.
Στις απολυμάνσεις η εταιρεία μας ακολουθεί μεθόδους καταπολέμησης εντόμων δημόσιας υγείας και τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται κατά τις εργασίες έχουν νέες δραστικές και είναι εντελώς ακίνδυνα με σωστή χρήση. Τα εντομοκτόνα είναι ακίνδυνα για τους κατοίκους, κατοικίδια ζώα και εργαζόμενους επαγγελματικών χώρων, άοσμα ενώ δε λεκιάζουν και δε διαβρώνουν τις επιφάνειες. Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε έχουν λάβει έγκριση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για χρήση σε κατοικημένους χώρους.
Η εταιρία μας διαθέτει σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα εξασφαλίζοντας τέλεια αποτελέσματα χωρίς τρυπήματα ή "τραυματισμούς" στους σωλήνες.
Η εταιρεία προσφέρει πυροσβεστήρες με τη μορφή χρήσης δανείου στις πολυκατοικίες με τις οποίες συνεργάζεται εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή προστασία για την περιουσία και τη ζωή των ενοίκων, με τη μόνη δέσμευση την πραγματοποίηση της αναγόμωσης στην εταιρεία μας σε οικονομικές τιμές. Με ένα τηλεφώνημα, ειδικά εξοπλισμένο βυτιοφόρο αναλαμβάνει τον καθαρισμό της δεξαμενής σας ακόμα και αν υπάρχει πετρέλαιο.
Για όλες τις εργασίες η εταιρία μας είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008 14001:2004 OHSAS 18001 2007.

Στοιχεία Αναζήτησης: Πυροσβεστηρες, Διανομη Πετρελαιου Θερμανσης, Αναγομωση Πυροσβεστηρων, Καθαρισμος Σπιτιων Γραφειων Επαγγελματικων Χωρων, Απολυμανση, Απεντομωση, Μυοκτονιες, Πετρελαιο Θερμανσης Τιμες, Συνεργειο Καθαρισμου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: