, 2410624946
Κατηγορίες
Μετακομίσεις & Μεταφορές, Μεταφορές Με Φορτοταξί
Περιγραφή Επιχείρησης
Εδώ και 13 χρόνια η επιχείρηση «Ε. Ζουριδάκης» με έδρα τη Λάρισα δραστηριοποιείται στις μεταφορές μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα. Με το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αλλά και τον πλήρως εξοπλισμένο στόλο αυτοκινήτων - φορτηγών μας αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε για εσάς κάθε είδους οικοσκευή, επαγγελματικό εξοπλισμό και οποιοδήποτε άλλο φορτίο με ταχύτητα, ασφάλεια και πάνω απ’ όλα συνέπεια.
Συσκευάζουμε και αποθηκεύουμε την περιουσία σας σε δικό μας στεγασμένο και φυλασσόμενο χώρο. Η αξιοπιστία και η φερεγγυότητά μας στην τήρηση των χρόνων, αλλά και οι πλέον ανταγωνιστικές και συμφέρουσες τιμές μάς καθιστούν την καλύτερη επιλογή.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Αναλαμβάνουμε παντός είδους μεταφορές - μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα. Διαθέτουμε υπερσύγχρονα μηχανήματα, κλειστό φορτηγό με υδραυλική πόρτα, καθώς ειδικό ανυψωτικό μηχάνημα, προκειμένου να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα με ασφάλεια και υπεύθυνα.
Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

  • Συσκευασία
  • Αμπαλάζ
  • Αποθήκευση
  • Ανυψώσεις έως 21 μέτρα
  • Εγγυημένη μεταφορά
  • Ειδικές προσφορές

Στοιχεία Αναζήτησης: Αμπαλαζ, Ανυψωτικη Μετακομιση, Συσκευασια, Πακεταρισμα, Φορτωσεις, Ειδικες Μεταφορες, Φοιτητικη Μετακομιση, Μεταφορες, Μετακομιση, Πακετο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος