Κατηγορίες
Μεταφράσεις
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΤΟΝΙΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟΥ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Μεταφραστικό Γραφείο TES λειτουργεί εδώ και 20 χρόνια στην Πάτρα προσφέροντας αξιόπιστες και υψηλής ποιότητας μεταφραστικές υπηρεσίες που καλύπτουν την κάθε σας ανάγκη. Το Μεταφραστικό Γραφείο TES έχει καταφέρει να καθιερωθεί στο χώρο που δραστηριοποιείται και έχει αποκτήσει την εκτίμηση και τον σεβασμό τόσο εταιρικών όσο και ιδιωτών πελατών. Επίσης έχουμε καταφέρει να αναπτύξουμε μια εξαίρετη συνεργασία με το Βρετανικό Υποπροξενείο της Πάτρας το οποίο συστεγάζεται στο ίδιο κτήριο.
Οι μεταφράσεις μας, τόσο από τα Ελληνικά στα Αγγλικά όσο και από τα Αγγλικά στα Ελληνικά γίνονται από έμπειρους μεταφραστές, είναι επίσημες και επικυρώνονται από τον κ. Stephen John Taylor, Μεταφραστή, Λεξικογράφο και Εκπαιδευτικό Σύμβουλο του Cambridge English Language Assessment.
Αναλαμβάνουμε μεταφράσεις κειμένων κάθε είδους: νομικών, τεχνικών, οικονομικών, εμπορικών, εκπαιδευτικών, ληξιαρχικών πιστοποιητικών και βεβαιώσεων, βιογραφικών και εργασιών φοιτητών. Παρέχουμε μεταφραστικές υπηρεσίες με συνέπεια και σε προσιτές τιμές. Επιπλέον παρέχουμε εκπαιδευτικές υπηρεσίες για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στα Βρετανικά Πανεπιστήμια, υπηρεσίες διερμηνείας και επιμέλειας κειμένων στα Αγγλικά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Επίσημες Μεταφράσεις από τα Αγγλικά στα Ελληνικά και από τα Ελληνικά στα Αγγλικά
Υπηρεσίες Διερμηνείας
Επιμέλεια κειμένων στα Αγγλικά
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές σε Βρετανικά Πανεπιστήμια
Ενημέρωση και συμπλήρωση αιτήσεων για διαβατήρια, υπηκοότητες και έκδοση βίζας από Αυστραλία, Καναδά και Ηνωμένο Βασίλειο

Στοιχεία Αναζήτησης: Μεταφρασεις Κειμενων Πιστοποιητικων, Πτυχιων Επιμελεια Κειμενων, Επισημες Επικυρωμενες Μεταφρασεις, Επιμελεια Κειμενων, Translation Interpreting
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Φωτογραφίες
 
Ωράριο Λειτουργίας
Τρίτη έως Παρασκευή από 11:00 έως 14:00
 
Μοιράσου το: