, 2106540514
Κατηγορίες
Φαρμακεία
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Φαρμακείο της Χριστίνας Γκιούρδα στον Χολαργό, Βουτσινά 65, στην πλατεία Δημοκρατίας, αποτελεί ένα από τα παλαιότερα φαρμακεία στην περιοχή. Άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό συνεχίζει με αφοσίωση και ζήλο να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες φαρμακευτικής φροντίδας και συμβουλευτικής σε θέματα ομορφιάς και ευεξίας.
Στο Φαρμακείο μας, όλα τα άτομα της ομάδας συνεισφέρουν με μεγάλη προθυμία, υπευθυνότητα, ευσυνειδησία και απαράμιλλη εργατικότητα στο να αποκτήσει το φαρμακείο ταυτότητα, φήμη και αναγνώριση για το επίπεδο των υπηρεσιών του. Η ανθρώπινη προσέγγιση με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση του ασθενή για τις δυνατότητες αντιμετώπισης οποιουδήποτε θέματος υγείας αποτελεί για εμάς ανάγκη και μέσο εξέλιξης για την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών μας.
Επιπλέον, η αγάπη για τα ζώα μας έχει ωθήσει στη δημιουργία εκτεταμένης τεχνογνωσίας στη διαχείριση κτηνιατρικών φαρμάκων και τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων φαρμακευτικής φροντίδας για τους μικρούς μας φίλους.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο φαρμακείο μας θα βρείτε ολοκληρωμένες σειρές δερμοκαλλυντικών και φυσικών προϊόντων, μεγάλη ποικιλία σε φυτικά συμπληρώματα υγείας και ομορφιάς, ομοιοπαθητικά φάρμακα και εξοπλισμένο φαρμακευτικό εργαστήριο. Επίσης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εξειδικευμένο προσωπικό σας προσφέρει υπηρεσίες περιποίησης και ομορφιάς (μακιγιάζ, θεραπείες προσώπου - σώματος, χαλαρωτικό μασάζ) και την ευκαιρία να δοκιμάσετε μεγάλη ποικιλία προϊόντων ομορφιάς και περιποίησης από επώνυμες εταιρείες.
Με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας καθημερινά (πλην Κυριακής) από τις 8:00 το πρωί έως τις 11:00 το βράδυ στεκόμαστε δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ομοιοπαθητικα Ειδη, Προϊοντα Αδυνατισματος, Συμπληρωματα Διατροφης
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Σάββατο από 08:00 έως 23:00
 
Μοιράσου το: