Κατηγορίες
Ανθοκομικά - Δενδροκομικά, Σπόροι - Φυτά - Βολβοί, Γεωργικά Είδη & Προϊόντα
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΣΑΡΑΚΑΤΣΙΑΝΟΥ, Υπεύθυνη  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εντατικοποίηση της ελληνικής γεωργίας και η διαρκώς αυξανόμενη τάση των παραγωγών να χρησιμοποιούν σπορόφυτα, οδήγησαν τον Νίκο Αλεξιού και την Αθηνά Σαρακατσιάνου στην ίδρυση της εταιρείας ΣΠΟΡΟΦΥΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ (2000) με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες της τοπικής αγοράς των Βασιλικών. Έχοντας ως στόχο την παραγωγή αξιόπιστων και υγειών σπορόφυτων δεν άργησαν να μετατραπούν από εταιρεία τοπικού χαρακτήρα σε μία εταιρεία πανελλαδικής εμβέλειας. Μεγάλη ήταν και είναι η συνεισφορά των κατατόπους συνεργαζόμενων γεωπόνων και παραγωγών, οι οποίοι με την εμπιστοσύνη και τη διαρκή στήριξή τους βοήθησαν στην επίτευξη της προσπάθειας αυτής. Προχώρησαν σε τέσσερις διαδοχικές και προγραμματισμένες επεκτάσεις με σκοπό να καλύψουν τη διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση. Επένδυσαν σε αυτοματισμούς και σύγχρονο εξοπλισμό οι οποίοι παρέχουν τη δυνατότητα στη μονάδα, με το τεχνολογικό πλεονέκτημα που διαθέτει, να παράγει αξιόπιστα και υγιή σπορόφυτα που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές και στις απαιτήσεις των πελατών και της αγοράς. Η εταιρεία διατηρεί στις τάξεις εξειδικευμένο προσωπικό γεωπόνους, τεχνικούς, υπαλλήλους γραφείου και εργατικό δυναμικό.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Τα Σπορόφυτα Βασιλικών παράγουν σχεδόν όλα τα είδη των λαχανοκομικών που ζητούνται στην ελληνική αγορά, αυτόρριζα και εμβολιασμένα.
Αυτόρριζα σπορόφυτα: Αγγούρι, αντίδι, καρπούζι, κολοκύθι, κουνουπίδι, λάχανο, μαρούλι, μελιτζάνα, μπρόκολο, πεπόνι, πιπεριά, σέλινο, τομάτα, φασόλι
Εμβολιασμένα σπορόφυτα: Αγγούρι, καρπούζι, μελιτζάνα, πιπεριά, τομάτα.
Τα σπορόφυτα παράγονται σε μια σειρά δίσκων με διάφορες διαστάσεις οι οποίες επιλέγονται ανάλογα με την εποχή φύτευσης και το επιθυμητό στάδιο ανάπτυξης του φυτού. Τα Σπορόφυτα Βασιλικών για την ανοιξιάτικη περίοδο (τρίμηνο Μαρτίου - Απριλίου - Μαΐου) διαθέτουν μία σειρά φυτών για ερασιτεχνική χρήση. Τα συγκεκριμένα σπορόφυτα διατίθενται σε ένα διαφοροποιημένο αποσπώμενο δίσκο 60 θέσεων. Τα προϊόντα της ερασιτεχνικής σειράς είναι:
αγγούρι, καρπούζι, κολοκύθι, μελιτζάνα μακριά, μελιτζάνα φλάσκα, μελιτζάνα εμβολιασμένη, πεπόνι, πιπεριά μακριά, πιπεριά καυτερή, πιπεριά φλάσκα, πιπεριά φλωρίνης, τομάτα αναρριχώμενη, τομάτα αυτοκορυφολογούμενη, τομάτα τύπου Cherry, τομάτα βιομηχανική.


Στοιχεία Αναζήτησης: Σποροφυτα, Αυτοριζα Σποροφυτα, Εμβολιασμενα Σποροφυτα, Tutta, Γεωργικα Εφοδια, Γεωργικα Προϊοντα, Νωπα Λαχανικα, Κηπευτικα Προϊοντα, Sporofyto, Seedlings, Forte, Υβριδια Σπορων, Γεωργικα Εφοδια, Βιολογικα Εφοδια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: