Κατηγορίες
Αθλητικές Εγκαταστάσεις, Παιδικά Πάρτυ - Παιδικές Εκδηλώσεις
Αθλητικά Κέντρα
Ακαδημίες Ποδοσφαίρου
Γήπεδα 5Χ5
Περιγραφή Επιχείρησης
Δημιουργήσαμε έναν πολυχώρο άθλησης και εκπαίδευσης ιδανικό για μικρούς και μεγάλους. Εκεί όπου η σύγχρονη τεχνολογία συναντά το φυσικό περιβάλλον καθώς βρισκόμαστε δίπλα σε πάρκο πρασίνου. Το Soccer Park σάς παρέχει τώρα τη δυνατότητα και να δηλώσετε συμμετοχή σε ένα από τα τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνει καθώς και να οργανώσετε ξεχωριστά πάρτι για τα παιδιά σας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
 • Μαθήματα Ποδοσφαίρου
  Ιδιαίτερα Μαθήματα - Personal Ποδοσφαίρου
  Προπόνηση με στόχο την ατομική βελτίωση και μεγιστοποίηση της απόδοσης. Εξειδικευμενες προπονήσεις με στόχο την τεχνική – τακτική υψηλού επιπέδου απο προπονητές που ειναι κάτοχοι του ανώτατου διπλώματος UEFA PRO
 • Παδικά Πάρτυ – Παιδικές εκδηλώσεις
  Οργανώστε τα πιο ξεχωριστά πάρτι για τα παιδιά σας σε ένα όμορφο και λειτουργικό περιβάλλον. Δώστε τους την ευκαιρία να παίξουν στο γήπεδο μας και να διασκεδάσουν με τους φίλους τους. Διαθέτουμε υπηρεσία catering με πλούσιες επιλογές στα μενού.
  Ο στολισμός του χώρου γίνεται αποκλειστικά από εμάς και περιλαμβάνει μπαλόνια, αέρινα τραπεζομάντηλα, banner γενεθλίων και όμορφα γλαστράκια για όλα τα τραπέζια. Φροντίζουμε να δίνουμε μια ιδιαίτερη νότα στο χώρο!
  Εάν επιθυμείτε διασκεδαστή ή κλόουν για τα παιδιά σας μπορούμε να τον παρέχουμε καθώς συνεργαζόμαστε με ειδικές εταιρίες εξειδικευμένες στο χώρο της διασκέδασης των μικρών μας φίλων.
  Τέλος για τις ηλικίες 3 έως 6 ετών υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης και τοποθέτησης φουσκωτών παιχνιδιών μέσα στο γήπεδο.

Στοιχεία Αναζήτησης: Γηπεδα 5x5, Γηπεδο 5x5, Γηπεδακια, Γηπεδα Ποδοσφαιρου, Γηπεδα Ποδοσφαιρου, Γηπεδα Μινι Ποδοσφαιρου, Οργανωση Τουρνουα Ποδοσφαιρου, Γηπεδα 6x6, Γηπεδα 7x7
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: