Κατηγορίες
Φαρμακεία, Καλλυντικά
Αιθέρια Έλαια
Φυτικά - Βιολογικά Καλλυντικά
Περιγραφή Επιχείρησης
Το φαρμακείο Καφίρη δραστηριοποιείται στον Άγιο Δημήτριο από το 2006. Το εξειδικευμένο προσωπικό του φαρμακείου μας στοχεύει στην εύρεση λύσεων σε προβλήματα υγείας και ομορφιάς, μέσω της παροχής εξατομικευμένης συμβουλής και των κατάλληλων προϊόντων, συνδυάζοντας πάντα την εξαιρετική ποιότητα με τις καλές τιμές. Μέσω της συνεχούς επιμόρφωσης ακολουθούμε τις εξελίξεις στο χώρο της υγείας ώστε να ικανοποιούμε τις ανάγκες των ασθενών πελατών μας. Η ευαισθησία μας στο θέμα του μητρικού θηλασμού έχει βοηθήσει πολλές νέες μητέρες να τα καταφέρουν. Το φαρμακείο μας επιδεικνύει ιδιαίτερη κοινωνική και περιβαλλοντική ευαισθησία, συγκεντρώνοντας φάρμακα για το κοινωνικό ιατρείο αλλά και όσα έχουν λήξει ώστε να μην καταλήγουν στα απορρίμματα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το φαρμακείο μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό για την παροχή φαρμακευτικής φροντίδας και συμβουλής, καλλυντικής περιποίησης, παρασκευής γαληνικών σκευασμάτων και συμβουλευτικής των νέων μητέρων στο μητρικό θηλασμό. Διαθέτει, επίσης, ομοιοπαθητικά φάρμακα, ορθοπεδικά, οδοντιατρικά, βρεφικά είδη και καλλυντικά, κτηνιατρικά φάρμακα, προϊόντα φυτοθεραπείας και ειδικής διατροφής.

Στοιχεία Αναζήτησης: Μακιγιαζ, Μητρικος Θηλασμος, Διαβητης, Βιταμινες, Συμπληρωματα, Φυτοθεραπεια, Ομοιοπαθητικα, Βρεφικα, Διευρυμενο Ωραριο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Άγιος Δημήτριος, Άλιμος, Ηλιούπολη
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Με P.O.S.
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 14:00 & από 17:00 έως 21:00
Σάββατο από 09:00 έως 15:00
 
Μοιράσου το: