Κατηγορίες
Μετακομίσεις & Μεταφορές, Μεταφορές Ξηράς, Μεταφορικές Εταιρίες Εσωτερικού
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΛΛΙΑΣ , Τηλ: 2691021063  Κιν: 6944183496
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Ι. Κόλλιας Μεταφορική διαθέτει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο διανομής σε όλη την Ελλάδα και διεκπεραιώνει καθημερινές αποστολές στο σύνολο της επικράτειας.
Διαθέτουμε σύγχρονους και εξοπλισμένους αποθηκευτικούς χώρους και μέσω των συνεργασιών μας είμαστε σε θέση να εξασφαλίζουμε τη χρήση επιπλέον εγκαταστάσεων όταν χρειάζεται.
Διαθέτουμε φορτηγά αυτοκίνητα όλων των τύπων (συρόμενα, επικαθήμενα, τριαξονικά, van κ.τ.λ.) εφοδιασμένα με τον απαραίτητο εξοπλισμό (υδραυλικές πόρτες, παλετοφόρα κ.ά.) για μεταφορά ξηρού φορτίου.
Επίσης, η Ι. Κόλλιας Μεταφορική διαθέτει μια πολυετή εμπειρία στις υπηρεσίες αποθήκευσης, μεταφοράς και διανομής εμπορευμάτων και οικοσκευών μέσω του δικού της δικτύου που καλύπτει το σύνολο των αναγκών σε υπηρεσίες μεταφοράς.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Γρήγορα και Οικονομικά. Εθνικές μεταφορές και πανελλαδική διανομή εμπορευμάτων και οικοσκευών.
Μεταφέρουμε ολόκληρα φορτία, groupage και μικροδέματα σε όλη την Ελλάδα.
Πραγματοποιούμε μετακομίσεις εταιρειών και φυσικών προσώπων.
Παραδίδουμε σε καθημερινή 24ωρη βάση σε πάρα πολλές πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, παραδίδουμε εντός 48 ωρών σε απομακρυσμένα και δυσπρόσιτα σημεία σε όλη την Ελλάδα.
Αναλαμβάνουμε να παραδώσουμε κατ' οίκον τα μεταφερόμενα εμπορεύματα.
Στόχος μας είναι η παροχή εξειδικευμένων ποιοτικών υπηρεσιών που θα καλύπτουν τους πελάτες μας με τρόπο σύγχρονο, αξιόπιστο και οικονομικό.


Στοιχεία Αναζήτησης: Αμπαλαζ, Μεταφορες, Μεταφορες Οικοσκευων, Μεταφορες Φορτιων, Μεταφορα Εργων Τεχνης, Μεταφορα Ευθραυστων Αντικειμενων, Φορτωσεις, Γενικες Μεταφορες, Φτηνη Μετακομιση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: