Κατηγορίες
Ψυχολόγοι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΧΑΡΑ ΓΟΥΡΝΑΡΗ, Ψυχολόγος , Τηλ: 2313091074 
Περιγραφή Επιχείρησης
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πρέβεζα. Σπούδασα στο Τμήμα Ψυχολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Εκπαιδεύθηκα στη Συστημική-Οικογενειακή Θεραπεία και Συμβουλευτική καθώς και στη θεραπεία παιδιών και εφήβων στο Συστημικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης. Ασχολούμαι με τη Συστημική Θεραπεία ατόμων, οικογενειών, ζευγαριών και ομάδων.
Επίσης, έχω εκπαιδευθεί στη Συμβουλευτική σύμφωνα με τις αρχές της Φεμινιστικής Προσέγγισης και στη Διαπολιτισμική Διαμεσολάβηση. Αυτό το χρονικό διάστημα παρακολουθώ το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου "Διοίκηση Μονάδων Υγείας". Έχω ασχοληθεί με το θέμα της ενδοοικογενειακής βίας τόσο στο κομμάτι της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με δράσεις πρόληψης όσο και την υποστήριξη και την παρέμβαση στις οικογένειες που πλήττονται από αυτή.
Έχω δουλέψει ως ψυχολόγος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στο Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Σήμερα εργάζομαι ως σύμβουλος ψυχολογικής υποστήριξης στο Υπνωτήριο αστέγων του Δήμου Θεσσαλονίκης και συνεργάζομαι με το Κέντρο Συστημικής Μελέτης & Θεραπείας (ΚΕΣΜΕΘ) ως εκπαιδεύτρια. Από το 2010 μέχρι σήμερα εργάζομαι ιδιωτικά.
Είμαι μέλος στη Συστημική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ).
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Συστημική Θεραπεία και Συμβουλευτική ατόμων, ζευγαριών, οικογενειών και ομάδων. Πιο συγκεκριμένα:
Άγχος
Κατάθλιψη
Κρίσεις πανικού
Διαταραχές διατροφής
Ψυχοσωματικές διαταραχές
Θεραπεία παιδιών και εφήβων
Συμβουλευτική-θεραπεία ενηλίκων
Συμβουλευτική ζευγαριών


Στοιχεία Αναζήτησης: Αγχος, Καταθλιψη, Συμβουλευτικη Ζευγαριων, Κριση Πανικου, Θεραπεια Παιδιων, Διαταραχες Διατροφης, Συμβουλευτικη Γονεων Παιδιων, Ψυχοθεραπεια, Φοβιες, Ψυχοσωματικες Διαταραχες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Σάββατο από 10:00 έως 20:00
Κατόπιν ραντεβού.
 
Μοιράσου το: