Κατηγορίες
Οίκοι Ευγηρίας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΜΙΧΑΗΛ ΦΑΤΣΗΣ , Τηλ: 2104912822 
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων FILOXENIA λειτουργεί υπό ιατρική διεύθυνση με νόμιμη άδεια λειτουργίας και σε ένα πλήρως ανακαινισμένο κτήριο.
Το πολιτισμένο, φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον εξασφαλίζει την άνετη διαβίωση και φροντίδα για όλες τις κατηγορίες των ηλικιωμένων.
Βασικό πλεονέκτημα της μονάδας είναι ο μεγάλος κήπος με τον προαύλιο χώρο στον οποίο έχουν πρόσβαση όλοι οι ηλικιωμένοι περιπατητικοί και μη.
Η μονάδα μας είναι ιδιαίτερα εξειδικευμένη στην αντιμετώπιση και φροντίδα όλων των σταδίων της άνοιας και της νόσου Alzheimer. Επίσης αναλαμβάνουμε περιστατικά με αγγειακά εγκεφαλικά, χρόνια κινητικά προβλήματα, κατακλίσεις αλλά και την αποθεραπεία και αποκατάσταση μετεγχειρητικών περιπτώσεων (ορθοπεδικών, χειρουργικών και άλλων).
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Διαθέτουμε και παρέχουμε: Μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια τα οποία έχουν τηλεόραση LED 32'', τελευταίου τύπου air condition, ανεμιστήρα οροφής και νοσοκομειακές κλίνες. Καθημερινή ιατρική παρακολούθηση για αρκετές ώρες επειδή ο ιδιοκτήτης είναι ιατρός και τους παρακολουθεί ο ίδιος. Συνεργασία με διάφορες ιατρικές ειδικότητες (νευρολόγος - ψυχίατρος - καρδιολόγος - ορθοπεδικός κ.λπ.). Εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης για τη φροντίδα ατόμων της τρίτης ηλικίας και αρκετή προϋπηρεσία ως κοινωνικοί φροντιστές. Συνταγογράφηση των φαρμάκων στον ασφαλιστικό φορέα των ηλικιωμένων. Σύγχρονη κουζίνα με ειδικό διαιτολόγιο προσαρμοσμένο στις ανάγκες της τρίτης ηλικίας και καθορισμένο από διαιτολόγο για την εξασφάλιση μιας υγιεινής ισορροπημένης διατροφής. Έμπειρη φυσικοθεραπεύτρια για φυσικοθεραπεία και κινησιοθεραπεία. Πλύσιμο των ρούχων και του ιματισμού των ηλικιωμένων και της μονάδας από δικά μας επαγγελματικά πλυντήρια. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα πλήρες ιατρικό check-up. Κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης των θαλάμων και των κοινόχρηστων χώρων για την ασφάλεια και προστασία των ηλικιωμένων. Κατά τακτά διαστήματα διάφορες εκδηλώσεις ψυχαγωγίας και απασχόλησης.

Στοιχεία Αναζήτησης: Γηροκομειο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Ωράριο Λειτουργίας
Επισκεπτήριο καθημερινά από 11:30 έως 13:30 & από 17:30 έως 20:00.
 
Μοιράσου το: