Κατηγορίες
Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες, Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων, Ενεργειακοί Επιθεωρητές
Κατασκευαστικές Εταιρίες
Τακτοποίηση Αυθαιρέτων
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός Μαυρομάτης Παναγιώτης, με έδρα το Πολύκαστρο στο Κιλκίς, διατηρεί τεχνικό γραφείο προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.
Ο Παναγιώτης Μαυρομάτης, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, έκανε μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Portsmouth, U.K., ενώ φροντίζει να ενημερώνεται διαρκώς για τις σύγχρονες απαιτήσεις στο χώρο της κατασκευής. Με άρτια τεχνική κατάρτιση, γνώση και εμπειρία, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών του κτιριακού τομέα, που ξεκινάει από την εμπεριστατωμένη μελέτη και την έκδοση οικοδομικών αδειών και εκτείνεται έως την αποπεράτωση της κατασκευής.
Το τεχνικό γραφείο του εξυπηρετεί το νομό Κιλκίς και όλες τις περιοχές της Μακεδονίας, με γνώμονα την ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες και την άριστη εξυπηρέτησή τους, στις πλέον προσιτές τιμές.
| Ο Παναγιώτης Μαυρομάτης έχει κατασκευάσει, με επιτυχία, ένα πλήθος ιδιωτικών έργων, ενώ είναι και πτυχιούχος εργολήπτης Δημοσίων Έργων.
Εργάζεται, επίσης, ως Ενεργειακός Επιθεωρητής, εκδίδοντας πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης, ενώ είναι και πιστοποιημένος Εκτιμητής Ακινήτων (Valuer in Real Estate Property).
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Μελέτες – Επιβλέψεις – Κατασκευές κτηρίων (Έκδοση οικοδομικών αδειών τοπογραφικό διάγραμμα, νομιμοποίηση αυθαιρέτου)
  • Μεσίτης Αστικών Συμβάσεων
  • Ανακαινίσεις κτιρίων
  • Ενεργειακός Επιθεωρητής
  • Πιστοποιημένος Εκτιμητής Ακινήτων

Στοιχεία Αναζήτησης: Προγραμμα Εξοικονομω, Εξοικονομηση Κατ Οικον, Οικοδομικες Αδειες, Νομιμοποιηση Αυθαιρετου, Τοπογραφικη Μελετη, Πιστοποιητικα Ενεργειακης Αποδοσης, Μεσιτης, Κεκ, Ενοικιαση Ακινητου, Εκτιμηση Ακινητου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Μακεδονία.
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: