Κατηγορίες
Διαιτολόγοι, Υγιεινή Διατροφή
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Θαλής Παναγιώτου γεννήθηκε στην Αθήνα. Με αγάπη και ζήλο για την επιστήμη του, σπούδασε Διατροφή με Μετεκπαίδευση στη Διατροφή και τον Αθλητισμό από το Πανεπιστήμιο του Newcastle. Επιπλέον, έκανε την πρακτική του άσκηση στον τομέα της κλινικής διατροφής στο «Ιασώ General» και έχει εργασθεί σε μεγάλα Health Fitness Clubs. Παρείχε συμβουλές διατροφής στο πολυϊατρικό κέντρο Α.Β.Η Medical Group στη Γλυφάδα και ήταν υπεύθυνος συμβουλευτικής διατροφής στο πολυϊατρικό κέντρο Orthobiotiki στο Μαρούσι. Επίσης, έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε Πολυάριθμα Συνέδρια και παρουσιάσεις στον τομέα της Διατροφής και συνεχίζει να ενημερώνεται για τα τρέχοντα δρώμενα, παρακολουθώντας τα πιο ενδιαφέροντα συνέδρια διατροφής στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ο Θαλής Παναγιώτου αρθρογραφεί σε επιστημονικά έντυπα, με σκοπό την παροχή συμβουλών διατροφής για τη βελτίωση της ζωής μέσα από την ισορροπημένη διατροφή και την αλλαγή της διατροφικής συμπεριφοράς προάγοντας τον σωστό τρόπο σκέψης για μια μόνιμη αλλαγή στη ζωή μας. Παράλληλα προβαίνει σε συστηματική προβολή ως καλεσμένος σε έγκυρες τηλεοπτικές εκπομπές και ραδιοφωνικούς σταθμούς παρέχοντας συμβουλές διατροφής.
Το Διαιτολογικό Γραφείο του Θαλή Παναγιώτου και η επιστημονική του ομάδα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει διατροφικές καταστάσεις σε όλα τα στάδια της ζωής του ανθρώπου με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και έχοντας γνώμονα την ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής και την αλλαγή στον τρόπο σκέψης στο φαγητό. 
Το Διαιτολογικό Γραφείο του Θαλή Παναγιώτου δραστηριοποιείται στα Νότια και στα Βόρεια Προάστια της Αττικής διατηρώντας Νόμιμη Διαιτολογική μονάδα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

O Θαλής Παναγιώτου αρθρογραφεί σε επιστημονικά & μη έντυπα, με σκοπό την παροχή συμβουλών διατροφής & την ανάδειξη μέσα από τα οφέλη μιας ισορροπημένης διατροφής. Άρθρα του μπορείτε να διαβάσετε στο περιοδικό Bike & Sports, στο portal υγείας health4you.gr, στο website sokolatomania.gr καθώς & σε άλλα γνωστά έντυπα στον κλάδο της υγείας & στην προσωπική του ιστοσελίδα thalispanagiotou.gr.
Απευθύνεται σε:
Παιδιά
Εφήβους
Ενήλικες
Αθλητές
Εγκυμονούσες
Ασθενείς που χρήζουν μετεγχειρητικής φροντίδας
Καρκινοπαθείς
Διαβητικούς
Υπερτασικούς κ.ά.

Παρέχει:
Τροποποίηση διατροφικής συμπεριφοράς και έλεγχο βάρους
Αντιμετώπιση χρόνιων παθήσεων
Εκτενές διατροφικό - ιατρικό ιστορικό
Μέτρηση με εξελιγμένο αναλυτή σώματος
Μέτρηση βασικού μεταβολικού ρυθμού


Στοιχεία Αναζήτησης: Διατροφολογος, Διατροφη, Διαιτα, Απωλεια Βαρους, Παχυσαρκια, Αδυνατισμα, Σακχαρωδης Διαβητης, Διατροφη Στην Εγκυμοσυνη, Παιδικη Παχυσαρκια, Διατροφη Στην Εμμηνοπαυση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: