Κατηγορίες
Ηλεκτρογεννήτριες, Μηχανουργεία & Ηλεκτρομηχανουργεία
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΜΙΧΑΛΗΣ , Τηλ: 2105573820  Κιν: 6979551405
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 1976 αποκλειστικά και μόνο στον τομέα των ηλεκτροπαραγωγών ζευγών (πώληση - ενοικίαση - service). Η πολύχρονη πείρα και η εξειδίκευση καθώς και έργα μας σε ΔΕΗ, ΟΤΕ, βαριά βιομηχανία, αλλά και στον χώρο της ναυτιλίας είναι εγγύηση για την ποιότητα των εργασιών μας. Η εταιρεία μας έχει έδρα στον Ασπρόπυργο σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Τα Η/Ζ -είτε ως αυτόνομη μονάδα παραγωγής ενέργειας, είτε μεμονωμένα τα κύρια μέρη που το συγκροτούν π.χ.: κινητήρες πετρελαίου, γεννήτριες παραγωγής ρεύματος, ηλεκτρικοί πίνακες- είναι το πεδίο εργασιών μας. Διαθέτουμε ηλεκτροπαραγωγικά ζεύγη ισχύος από 1 έως 3000 KVA σε διάφορους τύπους. Η/Ζ ανοικτού τύπου, κλειστού τύπου, ηχομονωμένα, ρυμουλκούμενα, ξηράς ή θαλάσσης. Παρέχουμε πλήρη υποστήριξη με σύγχρονες μεθόδους ελέγχου - δοκιμών, εγκατάσταση και συντήρηση μετά την πώληση.

Στοιχεία Αναζήτησης: Γεννητριες, Επισκευη Ηλεκτρογεννητριας, Μεταχειρισμενες Γεννητριες, Ρυμουλκουμενες Γεννητριες, Κινητηρες Πετρελαιου, Perkins, Cummins, Ηχομονωμενες Γεννητριες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Σάββατο από 9:00 έως 16:00.
 
Μοιράσου το: