Κατηγορίες
Εξαερισμός, Κλιματισμός
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΜΠΕΡΑΤΗΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Γνωρίστε την ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ
Η ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ είναι μία εταιρεία με εξειδίκευση στους Αεραγωγούς, στους Εξαερισμούς Αεραγωγών και στους Βιομηχανικούς Κλιματισμούς παρέχοντας μία ευρεία γκάμα λύσεων σε όλους τους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας ακόμη και σε επίπεδο κατοικίας.
Ιδρύθηκε το 1977 στην Αθήνα από τον Ελευθέριο Μπεράτη, αποτελώντας μια από τις πρώτες εταιρείες του κλάδου και μετά από 15 χρόνια παρουσίας εκεί, συνεχίζει τη δραστηριότητά της εκ νέου μαζί με τον Θεοφάνη Μπεράτη έως σήμερα με έδρα την Καλαμάτα.
Σήμερα, η ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ είναι μία δυναμική και διαρκώς εξελισσόμενη εταιρεία αποτελούμενη από μια ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών και διοικητικών στελεχών η οποία συντονίζεται και καθοδηγείται από τον Θεοφάνη Μπεράτη.
Έχοντας υλοποιήσει πληθώρα έργων στην Ελλάδα είτε αυτόνομα είτε σε συνεργασία με κορυφαίες Εταιρίες, έχει να επιδείξει ένα ευρύτατο πελατολόγιο που καλύπτει σχεδόν όλο το φάσμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Η τεχνογνωσία, η εμπειρία και η εξειδίκευσή του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού, εξασφαλίζουν αξιόπιστα αποτελέσματα ακόμα και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ δραστηριοποιείται στην κατασκευή και τοποθέτηση αεραγωγών Εξαερισμού – Αερισμού και Κλιματισμού Ιδιωτικών και Δημόσιων Έργων σύμφωνα με τις σύγχρονες Ευρωπαϊκές και Διεθνείς Προδιαγραφές.

Στοιχεία Αναζήτησης: Καναλια, Αεραγωγοι, Εξαερισμος, Αερισμος, Λαμαρινοτεχνικη, Εγκαταστασεις, Απορροφητηρες, Φουσκες, Στομια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Μεσσηνία
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Καθημερινά από 08:00 έως 17:00 εκτός Κυριακής
 
Μοιράσου το: