Κατηγορίες
Κατασκευή & Διαμόρφωση Κήπου
Περιγραφή Επιχείρησης
Η επιχείρησή μας ασχολείται, την τελευταία δεκαετία, με ιδιαίτερη επιτυχία στην αρχιτεκτονική τοπίου, την κατασκευή και συντήρηση χώρων πρασίνου, κήπων, την κατασκευή πράσινων δωμάτων (ταρατσόκηποι), βεραντών και τη διακόσμηση του χώρου σας με φυτά εσωτερικού χώρου.
Διαθέτουμε έμπειρο εργατικό προσωπικό με την επίβλεψη γεωπόνου ΓΠΑ και τη χρήση όλων των απαραίτητων τεχνικών βοηθημάτων (εργαλεία, μηχανήματα, φάρμακα κ.λπ.). Ανάλογα με τις ιδιαίτερες εδαφοκλιματικές συνθήκες που συναντούμε σε κάθε χώρο, καθώς και σε συνεργασία με τους πελάτες μας, μελετούμε τις ανάγκες σας και διαμορφώνουμε ένα αποτέλεσμα που ικανοποιεί όλες τις αισθήσεις.
Η επιχείρησή μας συνεργάζεται με πολλά συνεργεία που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τα έργα πρασίνου αρχιτέκτονες, μηχανικούς, υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, συνεργεία μονώσεων κ.λπ. Καθώς και με τις κυριότερες εταιρείες υλικών αυτόματου ποτίσματος και προγραμματιστών άρδευσης όπως και με παραγωγούς φυτών, με στόχο την χρησιμοποίηση των καλύτερων μέσων για την διαμόρφωση του χώρου σας.
Η επιστημονική μας γνώση σε συνδυασμό με την εμπειρία μας και τη σωστή οργάνωση είναι η εγγύηση για άριστα αποτελέσματα.
Υποκατάστημα: Β. Ηπείρου 110, Πετρούπολη
Νέο υποκατάστημα: Λ. Κηφισίας 166Α, Μαρούσι
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Μελέτη διαμόρφωσης εξωτερικού χώρου (Φυτοτεχνική μελέτη, Μελέτη αυτόματου ποτίσματος, μελέτη φωτισμού)
  • Κατασκευή κήπου – διαμόρφωση εξωτερικών χώρων πρασίνου
  • Ειδικές κατασκευές σε εξωτερικούς χώρους – Deck, πέργκολες, φράχτες, μονοπάτια και αίθρια (patio)
  • Κατασκευή ταρατσόκηπου με ολοκληρωμένα συστήματα για πράσινα δώματα
  • Αισθητική αναβάθμιση εσωτερικών χώρων και βελτίωση της ποιότητας του αέρα με τοποθέτηση γλαστρών με φυτά εσωτερικού χώρου
  • Συντήρηση – Διαχείριση χώρων πρασίνου
  • Αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση υπάρχοντος χώρου πρασίνου
  • Εγκατάσταση συστήματος αυτόματου ποτίσματος-βελτίωση υπάρχοντος συστήματος για μεγαλύτερη οικονομία νερού
  • Εγκατάσταση χλοοτάπητα (μόσχευμα έτοιμου χλοοτάπητα – Σπορά)

Στοιχεία Αναζήτησης: Χωρος Πρασινου, Κηπος, Κατασκευη Κηπου, Συντηρηση Κηπου, Περιποιηση Κηπου, Αρχιτεκτονικη Τοπιου, Μελετη Κηπου, Διαμορφωση Εξωτερικου Χωρου, Σχεδιασμος Κηπου, Ταρατσοκηποι, Πρασινα Δωματα, Αυτοματο Ποτισμα, Μελετη Εξωτερικου Χωρου, Απεντομωσεις, Μυοκτονιες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: