,
Κατηγορίες
Συνεργεία Καθαρισμού, Αποφράξεις Αποχετεύσεων, Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις, Διαχείριση Κτιρίων
Περιγραφή Επιχείρησης
Είναι αποδεκτό από όλους ότι ο καθαρισμός κάθε πολυκατοικίας είναι ένα βασικό κομμάτι για την καλή λειτουργία της. Η ΥΔΡΟΤΕΧΝΙΚΗ service έχοντας πείρα ετών στις ανάγκες της πολυκατοικίας αναλαμβάνει την καθαριότητα των χώρων της, έχοντας ως γνώμονα την υπευθυνότητα, την οικονομία & τα σύγχρονα εργαλεία καθαρισμού.
Αναθέστε τη διαχείριση πολυκατοικίας σε εμάς και με εξειδικευμένο προσωπικό και άρτια στελέχωση θα εργαστούμε για το καλύτερο για εσάς αποτέλεσμα.
Εξασφαλίζουμε την εγγύηση της εργασίας μας με χαμηλό κόστος και ταχύτητα.
Εξασφαλίζουμε την εγγύηση της εργασίας μας με χαμηλό κόστος και ταχύτητα. 
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Καθαρισμοί πολυκατοικιών - γραφείων - επαγγελματικών χώρων - αποθηκευτικών χώρων
Η ΥΔΡΟΤΕΧΝΙΚΗ service έχοντας πείρα ετών στις ανάγκες της πολυκατοικίας αναλαμβάνει την καθαριότητα των χώρων της, έχοντας ως γνώμονα την υπευθυνότητα, την οικονομία & τα σύγχρονα εργαλεία καθαρισμού.

Αποφράξεις αποχετεύσεων

Διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα για την απόφράξη της κουζίνας, υδρορροής, λεκάνης και για τον καθαρισμό της αποχέτευσης.

Διαχείριση πολυκατοικιών

Διαθέτουμε ειδικό τμήμα για την έκδοση κοινοχρήστων με εξειδικευμένο προσωπικό και άρτια στελέχωση, χρησιμοποιώντας σύγχρονα συστήματα μηχανογράφησης. Μετά την παράδοση από εσάς του πίνακα ποσοστών & εξόδων, μέσα σε 24 ώρες εκδίδουμε τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας σας, είτε έχετε φυσικό αέριο, είτε κεντρική/αυτόνομη θέρμανση.

Συντήρηση καυστήρων

Πιστοποιημένος τεχνικός της ΥΔΡΟΤΕΧΝΙΚΗ SERVICE μπορεί να αναλάβει τη συντήρηση του καυστήρα και τον καθαρισμό λέβητα.

Απολυμάνσεις

Η οικολογική & οικονομική απολύμανση είναι βασική για την κατοικία μας. Οι καταρτισμένοι συνεργάτες μας θα σας προτείνουν μόνο οικολογικά προϊόντα, φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο για μια οριστική λύση στο πρόβλημά σας. Ξεχάστε μια για πάντα τους "ανεπιθύμητους επισκέπτες"!

Στοιχεία Αναζήτησης: Κοινοχρηστα, Καθαρισμος Επαγγελματικων Χωρων, Καθαρισμος Πολυκατοικιων, Καθαρισμοι Σχολειων, Καθαρισμοι Καταστηματων, Καθαρισμοι Γραφειων, Καθαρισμοι Αποθηκων, Καθαρισμοι Φωταγωγων, Καθαρισμοι Κοινοχρηστων, Διαχειριση Κοινοχρηστων, Ξεβουλωμα Σωληνων, Μηνιαιες Συντηρησεις, Καθαρισμος Φρεατιων, Αποφραξεις 24 Ωρες, Μυοκτονιες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Πειραιάς & νότια προάστια
Τρόποι πληρωμής
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
24 ώρες
 
Μοιράσου το: