Κατηγορίες
Επιγραφές, Ακρυλικά Προϊόντα, Ψηφιακές Εκτυπώσεις - Offset
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία Plexiglass Center δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στο χώρο του plexiglass. Στο κατάστημά μας, στο Ίλιον, Ανδρέα Παπανδρέου 89, θα βρείτε ακρυλικά φύλλα Plexiglas και πολυκαρβονικά φύλλα, σε όλα τα χρώματα. Κόβουμε τα φύλλα για σας, στις επιθυμητές διαστάσεις και πάχος. Επίσης χαράσσουμε σχέδια, λογότυπα κ.λπ
Κατασκευές και διαμορφώσεις PLEXIGLASS Έξυπνες & εύχρηστες κατασκευές στις διαστάσεις που εσείς χρειάζεστε.
Επίσης διαθέτουμε Router CNC & LAZER για κοπές και χαράξεις σε ακρυλικά (πλαστικά), πλεξιγκλάς, μέταλλα, αλουμίνια, χαλκό, μπρούντζο, ξύλα, Plexi, Plexiglass και μαλακά υλικά όπως (Kapa mount, αφρώδη, ύφασμα, χαρτόνι κ.λπ.). ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΦΑΣΟΝ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Εδώ θα βρείτε: plexiglass σε όλες τις μορφές που υπάρχουν. Σε φύλλα, σε διάφορες διαστάσεις, (κόβονται κατά παραγγελία) και χυτό Plexiglass. Διαμορφώνουμε, χαράσσουμε, και εκτυπώνουμε το πλεξιγκλάς επίσης δημιουργούμε διαφημιστικά αντικείμενα.
Το Plexiglass είναι ένα υλικό, που έχει χιλιάδες εφαρμογές στην καθημερινότητά μας. Έχει ασύγκριτα πλεονεκτήματα σε σχέση με το γυαλί. Είναι ελαστικό, διαμορφώνεται εύκολα, χαράζεται εύκολα, είναι ελαφρύτερο από γυαλί, κόβεται και χρωματίζεται εύκολα, είναι οικονομικό, έχει μεγαλύτερη αντοχή σε σχέση με το τζάμι, σπάζει δύσκολα, είναι διάφανο με μεγαλύτερη διαύγεια και καθαρότητα από το γυαλί, σε πάχος 10 χιλιοστά είναι αλεξίσφαιρο και πολλά άλλα πλεονεκτήματα.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ειδικες Κατασκευες, Κοπη Διατρηση Χαραξη, Διαφημιστικα, Χαραξεις Σε Αναμνηστικα, Πλεξιγκλας Σε Φυλλα, Ακρυλικα Φυλλα, Πολυκαρμπονικα, Πολυεστερινη, Κοπες Με Σχεδια, Pvc, Κυψελωτα Συμπαγη, Cnc Κοπες Laser, Πλεξιγκλας Plexiglass, Plexi Glass
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: