Κατηγορίες
Διεθνείς Μεταφορές, Μεταφορές Ξηράς
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΚΛΕΟΠΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ , Τηλ: 2310754104 
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Pagidas Trans είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η ιστορία της οποίας ξεκινά ήδη από το 1968. Για τη διασφάλιση της ποιότητας στους τομείς των μεταφορών τμηματικών φορτίων, πλήρους φορτίου ή ακόμη και ADR επικίνδυνων φορτίων, της αποθήκευσης και του εκτελωνισμού, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Οι οδηγοί μας βρίσκονται σε συνεχή επαφή με το γραφείο μας για τη διασφάλιση της ομαλής εξέλιξης και της ασφάλειας των προϊόντων σας.
Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία μας είμαστε σε θέση να οργανώσουμε τη μεταφορά σας, σύμφωνα με τις εξατομικευμένες σας ανάγκες. Εκτός από τη μεταφορά μπορούμε να αναλάβουμε και την αποθήκευση των προϊόντων σας. Η προσωπική επαφή δίνει τη δυνατότητα γρήγορων χειρισμών. Κατόπιν αιτήματος μπορούμε να φροντίσουμε με επαγγελματισμό όλη τη διαδικασία εκτελωνισμού. Το έργο μας ολοκληρώνεται μόνο όταν τα προϊόντα φτάσουν ασφαλή στον προορισμό τους και ο πελάτης μείνει πλήρως ικανοποιημένος. Οι επαγγελματικές μας σχέσεις και η συνεργασία μας με φημισμένες εταιρείες στην Ευρώπη στον τομέα των μεταφορών που μετρούν πολλά χρόνια μιλούν από μόνες τους.
Η Pagidas Trans είναι η πρώτη εταιρία που έλαβε πανελλήνια πιστοποίηση μεταφορών, με το πρότυπο ISO 39001:2012 για το Σύστημα Διαχείρισης Οδικής Ασφάλειας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Ο στόλος μας είναι εξοπλισμένος με τα πιο σύγχρονα συστήματα επικοινωνίας παρέχοντας παρακολούθηση κάθε μεμονωμένης αποστολής χωριστά, από τη συλλογή μέχρι την παράδοση.
Διαθέτουμε Φορτηγά επικαθήμενα, mega trailer με 3 μέτρα ύψος και φορτοταξί διανομών.
Επιλεγμένα δίκτυα ανταποκριτών μας προσφέρουν την άμεση περισυλλογή και παράδοση των εμπορευμάτων με στόχο την door to door μεταφορά ως τον τελικό παραλήπτη.
Οι Υπηρεσίες μας:

  • Διεθνείς Μεταφορές πλήρους φορτίου
  • Διεθνείς Μεταφορές τμηματικών φορτίων
  • Διεθνείς Μεταφορές ADR
  • Μεταφορά - Διακίνηση Ελεγχόμενης Θερμοκρασίας Φορτίων
  • Μεταφορά Φαρμάκων
  • Αποθήκευση εμπορευμάτων
  • Εκτελωνισμός εμπορευμάτων
  • Ιδιόκτητος στόλος
  • Μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων

Στοιχεία Αναζήτησης: Groupage, Μεταφορες Adr, Κομπλε Φορτια, Ιδιοκτητος Στολος, Τμηματικα Φορτια, Μεταφορες Επικινδυνων Εμπορευματων, Αποστολες Στην Ευρωπη, Μεταφορικες Εταιρειες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Γερμανία, Αυστρία, Βέλγιο, Ολλανδία.
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Κυριακή από 09:00 έως 18:00.
 
Μοιράσου το: