, 2106209637
,
Κατηγορίες
Οικοδομικά Υλικά, Γερανοί, Οικοδομικά Διακοσμητικά Είδη
Περιγραφή Επιχείρησης
Η επιχείρηση ΤΣΟΛΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ που δραστηριοποιείται στον τομέα των Οικοδομικών και Μονωτικών υλικών, μετά από μια επιτυχημένη πορεία 23 ετών, ανοίγει το φάσμα των υπηρεσιών της μπαίνοντας δυναμικά στον τομέα των Μεταφορών με Γερανούς και με Ανυψωτικά μηχανήματα. Η επιχείρηση εδώ και 20 χρόνια, εδρεύει στις Αχαρνές (Μενίδι) σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και εξυπηρετεί όλο το νομό Αττικής καθώς επίσης και την υπόλοιπη Ελλάδα με τα ιδιόκτητα και πλήρως εξοπλισμένα φορτηγά αυτοκίνητα της εταιρείας που πραγματοποιούν τις μεταφορές με ασφάλεια.
Τα οικοδομικά υλικά είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία τύπων, μεγεθών και διαστάσεων. Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου και προϊόντα μας φημίζονται για την αντοχή τους, την ποικιλία και την αξιοπιστία. Η ποιότητα σε συνδυασμό με την οικονομία ήταν, είναι και θα είναι πάντα ένας καθοριστικός παράγοντας για την επιχείρησή μας. Συνεχίζοντας την παράδοση του πάντα συμβαδίζει τις προσδοκίες του πελάτη ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε ανάγκη.
Αναγνωρίζοντας και συμβαδίζοντας με τις ανάγκες της αγοράς, πραγματοποιούμε κάθε εργασία στο λιγότερο δυνατό κόστος, τηρώντας παράλληλα τα χρονοδιαγράμματα του εκάστοτε πελάτη μας. Όντας και ιδιοκτήτες αλλά και χειριστές όλων των οχημάτων μας πραγματοποιούμε κάθε μεταφορά με απόλυτη ασφάλεια και προστασία. Παρόλα αυτά όλα τα φορτία μας είναι αφαλισμένα. Επίσης διαθέτουμε πιστοποιημένο καλάθι 2 ατόμων καθώς και πιστοποιημένο γερανό 30 μέτρων.
Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με επαγγελματίες του χώρου και θέλοντας να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις, είμαστε σε θέση να σας συστήσουμε τον επαγγελματία που χρειάζεστε όσον αφορά εργασίες τοιχοποιίας, κεραμοσκεπές, σοβατίσματα κ.λπ.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
Τούβλα
Τούβλα Χαλκίδος
Ογκότουβλα
Τσιμεντόλιθοι
Κεραμίδια
Κεραμίδια Χαλκίδος
Αδρανή Υλικά (Χύμα και σε Σακούλα)
Τσιμέντα
Σίδερα
Πλάκες Πεζοδρομίου
Κόλλες Πλακιδίων
Καμινάδες
Μονωτικά Τοιχοποιίας
Ασβέστης - ασβεστοπολτός
Χώμα για κήπους
Συμπαγή τούβλα
Alfa block
Κεραμίδια βυζαντινά
Βότσαλα όλων των διαστάσεων


ΓΕΡΑΝΟΙ – ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ
Γερανοί – Ανυψωτικά μηχανήματα
Γεραμονεταφορές παντός τύπου
Ανυψώσεις με σταθερό καλάθι 2 ατόμων και 30 μέτρων
Μεταφορές κοντέινερ –Isobox
Μεταφορές τροχοβίλων
Μεταφορές βαρέων αντικειμένων
Ειδικές μεταφορές
Κοπή – κλάδεμα δέντρων
Ενοικιάσεις Κλαρκ


Στοιχεία Αναζήτησης: Ανυψωση Ανυψωσεις, Κλαδεμα Δεντρων, Σταθερο Καλαθι, Γερανομεταφορες, Καλαθοφορο Καλακοφορα, Ειδικες Μεταφορες Γερανος Ανυψωτικο, Παπαγαλακι Παπαγαλακια, Δομικα Υλικα, Κεραμιδι Κεραμιδια, Τουβλο Τουβλα, Τσιμεντολιθος Τσιμεντολιθοι, Τουβλα Χαλκιδος, Κεραμιδια Χαλκιδος, Θερμομονωτικα Υλικα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με αντικαταβολή
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος