Κατηγορίες
Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων, Φίλτρα Παντός Τύπου
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΠΚΑΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
H Κούπκας Filter North Hellas δραστηριοποιείται από το 1989 στην εισαγωγή και εμπορία φίλτρων, λιπαντικών, αναλωσίμων και ανταλλακτικών αυτοκινήτων.
Είναι επίσημος εισαγωγέας του οίκου Mann+Hummel GMBH με άριστη εξειδίκευση στα φίλτρα φορτηγών, επιβατικών αυτοκινήτων, δομικών μηχανημάτων, μοτοσικλετών, πλοίων και σκαφών.
Με προϊόντα πιστοποιημένα τόσο για καλή λειτουργία όσο και για την προστασία του περιβάλλοντος η ίδια η εταιρεία αποτελεί εγγύηση ακόμα και στους πιο απαιτητικούς πελάτες.
Μπορείτε να εξυπηρετηθείτε μέσα από την ιστοσελίδα μας www.filterkoupkas.gr, να περιηγηθείτε σε μια μεγάλη γκάμα πάνω από 7000 κωδικών σε στοκ και εξοπλίστε το όχημά σας με τους μεγαλύτερους οίκους φίλτρων, λιπαντικών και ανταλλακτικών παντός τύπου οχημάτων παγκοσμίως και να ενημερώνεστε για τις νέες παραλαβές μας, νέα και προσφορές μας.
Λειτουργεί e-shop.
Πώληση χονδρική –Λιανική.
Η έδρα της εταιρίας είναι στην οδό Πόντου 23 στην περιοχή Β’ ΚΤΕΟ.
Η εταιρεία διαθέτει επίσης ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις 1.500 τ.μ. για το τμήμα των ανταλλακτικών και logistics σε έκταση 5.500 τ.μ στην οδό Ελαιώνων στην περιοχή Β΄ ΚΤΕΟ Θεσσαλονίκης.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
H Εταιρεία Κούπκας Filter North Hellas συνεργάζεται με τους καλύτερους οίκους του εξωτερικού: Mann+Hummel GMBH, Separ, Knecht Mahle, Luber-Finer ,Wix, Cummins Filtration, Fleetguard, Hengst, Donaldson, Filtron, Purflux, Tecmpcar, Alco, Sofima, FI.BA, Delsa Filter, Tokio Flter, Volvo, Daf, Scania.
Επίσης εμπορεύεται λιπαντικά Shell, Castrol, Aral, Zic motoroil, Certus Lubricants.
H Κούπκας Filter North Hellas εισάγει θερμοστάτες Wahler, βαλβίδες AGR, υαλοκαθαριστήρες, Hella και Valeo, SWF, μπουζί NGK, ταχογράφους original Kienzle και πολλά ακόμα χημικά, ανταλλακτικά και αξεσουάρ αυτοκινήτου.
H Εταιρεία διαθέτει πάνω από 7.000 κωδικούς φίλτρων και ανταλλακτικών σε στοκ.
Η πολυετής πείρα σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία πάνω στο είδος καλύπτει τις ανάγκες κάθε επαγγελματία και κάθε ιδιώτη και καθιστά δεδομένη την άψογη εξυπηρέτηση όλων των πελατών.

Στοιχεία Αναζήτησης: Mann Filter, Μπουζι, Shell, Υαλοκαθαριστηρες, Castrol, Mercedes, Volvo, Daf, Scania
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα, Εξωτερικό
Διακρίσεις - Βραβεία - Πιστοποιήσεις (Αwards)
  • Certificate Mann+Hummel Gmbh
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: