, 2421068068, 2421069333
Κατηγορίες
Ηλεκτρολόγοι - Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις, Ενεργειακοί Επιθεωρητές, Διεκπεραιώσεις
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Το τεχνικό γραφείο μας υπάρχει από το 1996 και από τότε έχει εξυπηρετήσει πάνω από 20.000 πελάτες στον νομό Μαγνησίας αλλά και έξω από αυτόν. Η εμπειρία μας, μας δίνει τη δυνατότητα να δίνουμε λύση σε προβλήματα που ανακύπτουν σχετικά με τη ΔΕΗ που για κάποιους παραμένουν άλυτα. Η βαθιά γνώση των κανονισμών και διατάξεων περί ηλεκτροδότησης τόσο για ιδιώτες αλλά και όσο για επαγγελματίες μάς ανέδειξε και μας καταξίωσε στην πόλη του Βόλου ενθαρρύνοντας κατ' αυτόν τον τρόπο να προσπαθούμε καθημερινά, πάντα ως σύμμαχος του καταναλωτή, να ξεπερνάμε τις σκοπέλους που σε κάποιες περιπτώσεις ο ίδιος ο πάροχος εμφανίζει. Επίσης ο ιδρυτής του γραφείου μας, κος Γερόπουλος Κων/νος, είναι ο εμπνευστής αλλά και ο ιθύνων νους της καινούριας ηλεκτρονικής πλατφόρμας DEI24.gr που καλείται να λύσει πανελλαδικά τις απορίες σας και να εξυπηρετήσει μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο κατά τόπους συνεργατών. Πέραν όμως από τις υπηρεσίες μας στα τερέν της ΔΕΗ μπορούμε να δώσουμε λύση σε τεχνικά ζητήματα όπως την ενεργειακή πιστοποίηση και αναβάθμιση της κατοικίας σας, υπηρεσίες τεχνικού ασφαλείας, άδειες καταστημάτων, μελέτες πυρασφάλειας κ.ά. πάντα με τη συνέπεια και την αμεσότητα που διακρίνει το γραφείο μας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Σχέδια ΔΕΗ, ενεργειακά πιστοποιητικά, πρώτη ηλεκτροδότηση, διεκπεραίωση των θεμάτων σας με τη ΔΕΗ, επαύξηση ισχύος, αλλαγή ονόματος, διακοπή ρεύματος, άδειες καταστημάτων, βεβαιώσεις καλής λειτουργίας, ενεργειακές αναβαθμίσεις, μελέτες πυρασφάλειας, νυχτερινό ρεύμα, τεχνικός ασφαλείας, διακανονισμοί λογαριασμών, σύμβουλος κατανάλωσης, καταστάσεις αποδείξεων για τεχνικά έργα, πραγματογνωμοσύνες, ασφάλειας κατοικίας και επιχειρήσεων, εμπειρογνωμοσύνες, εκτιμήσεις ακινήτων, ανακατασκευές, εγκαταστάσεις, ανακαινίσεις, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ηλεκτρολογικές μελέτες.
Τρόπος πληρωμής: προκαταβολή στην αρχή και εξόφληση στην ολοκλήρωση.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας όλο το 24ωρο. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε όσο δύσκολη κι αν μοιάζει η υπόθεσή σας σε οποιονδήποτε. Εξάλλου ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται.

Στοιχεία Αναζήτησης: Σχεδια Δεη Πιστοποιητικα Δεη, Ενεργειακα Πιστοποιητικα, Μελετες, Αδειες Καταστηματων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Για ζητήματα ΔΕΗ σε όλη τη Μαγνησία και τη Λάρισα. Ως σύμβουλος πανελλαδικά.
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Όλο το 24ωρο
 
Μοιράσου το: