Κατηγορίες
Ψυχολόγοι, Ψυχίατροι
Περιγραφή Επιχείρησης

Ο Χριστόφορος Νεστορής γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 1970.
Ο πατέρας του ήταν αυτοδίδακτος ζωγράφος και μουσικός.
Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1995 με βαθμό ''Άριστα'' και απέκτησε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής το 2005.
Στο πλαίσιο της ειδικότητας ασκήθηκε στη Β΄ Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Από το 2005 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας www.gacbp.com.

Πιστοποιημένος θεραπευτής από την ευρωπαϊκή εταιρεία για τις συμπεριφορικές και γνωστικές θεραπείες. ( EABCT )

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Συνεδρίες μέσω Skype. Δυνατότητα on line πληρωμής συνεδρίας.

Η γνωστική (ή γνωσιακή) - συμπεριφορική θεραπεία είναι μια μορφή ψυχοθεραπείας η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε προβλήματα όπως το άγχος, οι κρίσεις πανικού, η κατάθλιψη, διάφορες φοβίες, διατροφικές διαταραχές κ.ά. Βασική αρχή της γνωστικής θεραπείας είναι ότι τα συναισθήματα και η συμπεριφορά μας επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τα πράγματα και από τις γενικότερες στάσεις και πεποιθήσεις μας. Έτσι, στην πορεία της θεραπείας και σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, μαθαίνουμε να σκεφτόμαστε περισσότερο ρεαλιστικά, χωρίς αρνητικές σκέψεις και διαστρεβλώσεις. Τελικά, με απλές και άμεσες μεθόδους τα συμπτώματά μας υποχωρούν και νιώθουμε καλύτερα και πιο δημιουργικά. Η γνωστική ψυχοθεραπεία μπορεί να συνδυαστεί και με φαρμακευτική αγωγή, στην περίπτωση που αυτή κριθεί σημαντική για την ανακούφιση από ιδιαίτερα επώδυνα και ενοχλητικά συμπτώματα.

Στοιχεία Αναζήτησης: Σχιζοφρενεια, Γνωσιακη Συμπεριφορικη Ψυχοθεραπεια Γνωστικη Ψυχοθεραπεια, Συνεδριες Μεσω Skype Σκυπε, Ψυχωσεις Αγχος, Αγοραφοβια Ιδεοψυχαναγκαστικη Διαταραχη, Καταθλιψη Κρισεις Πανικου, Ψυχαναγκασμοι Κοινωνικη Φοβια, Διπολικη Διαταραχη
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη τη Μακεδονία, Θράκη & Θεσσαλία.
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με χρεωστική
Πιστωτικές Κάρτες
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 23:00 κατόπιν ραντεβού
Συνεδρίες μέσω Skype από 09:00 έως 23:00
 
Μοιράσου το: