Κατηγορίες
Δικηγόροι & Δικηγορικά Γραφεία, Μεταφράσεις
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Δικηγορικό Γραφείο Νικολάου ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΥ ιδρύθηκε το 2004 και λειτουργεί στον Πειραιά επί της οδού Μπουμπουλίνας, αρ. 28, με δυνατότητα συνάντησης και στην Αθήνα, επί της οδού Φειδίου 2 και Χαριλάου Τρικούπη.
Με συνέπεια και επαγγελματισμό το γραφείο συνδυάζει τη δυναμικότητα και τις νέες τεχνολογίες με αποτέλεσμα την ταχεία και αποτελεσματική παροχή νομικών υπηρεσιών σε προσιτές τιμές, ακόμη και σε πελάτες που βρίσκονται εκτός Αττικής. Η προσεκτική μελέτη κάθε δικογραφίας και η συνεχής επικοινωνία με τον πελάτη, ο οποίος ενημερώνεται σε κάθε στάδιο της πορείας της υποθέσεώς του, αποτυπώνουν τα υψηλά κριτήρια παροχής υπηρεσιών που έχουμε θέσει ως στόχο, σε συνεργασία με δίκτυο επαγγελματιών και συμβούλων (συμβολαιογράφων, λογιστών, ελεγκτών, πραγματογνωμόνων, οικονομικών συμβούλων κλπ.) για την πληρέστερη και πολύπλευρη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, ιδιωτών και επιχειρήσεων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Το Γραφείο ασχολείται με ευρύ φάσμα υποθέσεων και παρέχει νομικές υπηρεσίες μάχιμης και συμβουλευτικής δικηγορίας σε εμπορικές εταιρείες και ιδιώτες σε τομείς δικαίου, όπως:

  • Αστικό Δίκαιο (Μισθωτικές διαφορές, Διαζύγια, Διατροφές, Κληρονομιές, Τροχαία ατυχήματα, αγοραπωλησίες ακινήτων)
  • Εργατικό Δίκαιο
  • Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά – Νόμος Κατσέλη
  • Εταιρικό και Εμπορικό Δίκαιο (Καταστατικά - Συμβάσεις - Διεκδίκηση εμπορικών απαιτήσεων - Διαταγές πληρωμής από επιταγές και συναλλαγματικές, έλεγχος και κατοχύρωση σημάτων και ευρεσιτεχνιών)
  • Ποινικό Δίκαιο

Στοιχεία Αναζήτησης: Υπερχρεωμενα Νοικοκυρια, Διαζυγια, Κληρονομια, Υποθεσεις Τροχαιων Ατυχηματων, Διαταγες Πληρωμης, Εργατικες Διαφορες, Μισθωτικες Διαφορες, Διατροφες, Επικυρωσεις Εγγραφων, Μεταφρασεις
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Διακρίσεις - Βραβεία - Πιστοποιήσεις (Αwards)
  • Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Από 09:00 έως 21:00
 
Μοιράσου το: