Κατηγορίες
Παιδικοί Σταθμοί, Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΜΑΡΣΙΑ ΚΑΡΕΝΙΟ, Παιδαγωγός , Τηλ: 2104831590 
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Λουλουδότοπος είναι κέντρο προσχολικής αγωγής που λειτουργεί 20 χρόνια σε ένα νεοκλασικό κτήριο που περιβάλλεται από καταπράσινο κήπο, καλύπτοντας όλες τις σύγχρονες ανάγκες των μικρών του φίλων, βασίζοντας την εκπαίδευση στη βιωματική μάθηση, στα πρότυπα των νέων τάσεων της παιδαγωγικής. Βασικός στόχος είναι τα παιδιά παίζοντας να ανακαλύπτουν και να χαίρονται τον κόσμο μέσα στον οποίο ζουν. Τα παιδιά είναι μικροί θεοί, που έρχονται στον κόσμο έχοντας τεράστιες δυνατότητες και εμείς είμαστε υπεύθυνοι να ανοίξουμε τους ορίζοντές τους, και όχι να τους κλείσουμε. Φιλοσοφία του Λουλουδότοπου είναι ένα σχολείο για παιδιά ελεύθερα και χαρούμενα, ένα σχολείο για γονείς που δεν ασχολούνται με την βιτρίνα, και τις απρόσωπες εγκαταστάσεις , αλλά θέλουν τα παιδιά τους να έχουν όνομα και όχι ένα νούμερο σε μια αχανή ομάδα. Ένα σχολείο που οι γονείς συμμετέχουν ενεργά χωρίς παρωπίδες και προκαταλήψεις, αλλά με ανοικτό και θετικό πνεύμα. Ένα σχολείο που οι γονείς θέλουν τα παιδιά του να μεγαλώνουν δημιουργικά και ελεύθερα και όχι αυταρχικά. Όλοι οι επιστήμονες (παιδαγωγοί, ψυχολόγοι κ.α ) υποστηρίζουν ότι τα παιδιά έως την ηλικία των 6 ετών χρειάζονται μόνο ελεύθερο παιχνίδι και τίποτα άλλο.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Το συμβολικό παιχνίδι που γίνεται στο σχολείο το βοηθά να κατανοήσει πολύ σημαντικές έννοιες, και η επιστημονική καθοδήγηση των νηπιαγωγών το βοηθούν να κοινωνικοποιηθεί και να χτίσει μια ισορροπημένη προσωπικότητα.
Τρία πράγματα χρειάζονται για την εκπαίδευση " η φύση, η μάθηση, και η άσκηση" ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ”.
Ο Λουλουδότοπος διαθέτει φωτεινές αίθουσες ευάερες και ευήλιες με όλο τον σύγχρονο παιδαγωγικό εξοπλισμό και κήπο 400τ.μ με πλήρως εξοπλισμένη παιδική χαρά.
Τα τμήματα του Λουλουδότοπου είναι τα εξής:

  • Βρεφικό τμήμα/ δεχόμαστε βρέφη από ενός έτους έως δύο ετών
  • Μεταβρεφικό / παιδιά από 2 ετών έως 3 ετών
  • Προπρονηπιακό τμήμα/ παιδιά από 3 ετών έως 4 ετών
  • Προνηπιακό τμήμα / παιδιά από 4 ετών εώς 5 ετών
  • Νηπιακό τμήμα/ παιδιά από 5 ετών έως 6 ετών

Οι γιατροί μας:
ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΣ παρακολούθηση των παιδιών και ομάδες γονέων.
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ μηνιαίος παιδιατρικός έλεγχος και ενημέρωση των γονέων.
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ετήσιος έλεγχος και αξιολόγηση του κάθε παιδιού.
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ (συνεργασία με το νοσοκομείο Metropolitan)


Στοιχεία Αναζήτησης: Νηπιαγωγειο, Νηπιαγωγεια, Νηπιο, Νηπιακος Σταθμος, Βρεφικος Σταθμος, Βρεφικοι Σταθμοι, Βρεφονηπιακος Σταθμος, Βρεφονηπιακοι Σταθμοι, Προσχολικη Αγωγη, Ιδιωτικος Σταθμος
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Πειραιάς, Μοσχάτο, Καλλιθέα, Παλαιό Φάληρο, Άγιος Ιωάννης Ρέντης
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: