Κατηγορίες
Πραγματογνώμονες, Ενεργειακοί Επιθεωρητές, Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων, Τοπογράφοι Μηχανικοί, Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΝΔΡΕΑΣ Ν. ΔΟΓΚΑΚΗΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η γνώση και η εμπειρία της ADN σε συνδυασμό με τα προηγμένα εργαλεία που χρησιμοποιούμε μας κάνουν ικανούς να σας προσφέρουμε, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις ανάγκες σας, ολοκληρωμένες λύσεις σε μια μεγάλη ποικιλία μελετών και κατασκευών.
Με το άρτια καταρτισμένο, έμπειρο και αξιόπιστο προσωπικό της και με ένα δίκτυο συνεργαζόμενων γραφείων, η ADN καλύπτει ένα ευρύτατο φάσμα μελετών όπως τοπογραφικές, περιβαλλοντικές, αρχιτεκτονικές, υδραυλικές, οδοποιίας, ακτομηχανικές, λιμενικές και αναλαμβάνει: εκδόσεις οικοδομικών αδειών, τακτοποιήσεις-νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων καθώς και δισεπίλυτες πολεοδομικές υποθέσεις νομικής φύσεως.
Παράλληλα, στο γραφείο λειτουργεί μεσιτικό τμήμα με την επωνυμία Bee Iolkos Real Estate, το παρέχει με απόλυτη συνέπεια και αξιοπιστία κτηματομεσιτικές υπηρεσίες κάθε είδους (αγοραπωλησίες, μισθώσεις ακινήτων, πραγματογνωμοσύνες, εκτιμήσεις κ.α.). Εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι η πολυετής εμπειρία μας και οι άρτια καταρτισμένοι συνεργάτες μας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η ADN καλύπτει ένα ευρύτατο φάσμα μελετών όπως τοπογραφικές, περιβαλλοντικές, αρχιτεκτονικές, υδραυλικές, οδοποιίας κ.α. καθώς και ακτομηχανικές και λιμενικές, διαθέτοντας μάλιστα και άδεια καταδύσεων για τον καλύτερο έλεγχο των λιμενικών έργων. Αναλαμβάνει επίσης την έκδοση οικοδομικών αδειών, τακτοποιήσεις αυθαιρέτων κ.α.
Παράλληλα, το μεσιτικό τμήμα του γραφείου με την επωνυμία Bee Iolkos Real Estate στελεχώνεται από ένα άρτια καταρτισμένο δίκτυο συνεργατών, παρέχοντάς την πληρέστερη εξυπηρέτηση, τόσο σε ιδιοκτήτες, όσο και σε αγοραστές/μισθωτές. Παρέχει υπηρεσίες συμβούλου, με πιστοποίηση από τον παγκόσμιο οργανισμό Εκτιμητών ακίνητης περιουσίας, σε θέματα που αφορούν την κτηματομεσιτική αγορά. Συμμετέχει ως σύμβουλος για την εύρυθμη και σωστή διεκπεραίωση αγοραπωλησιών, μεταβιβάσεων, αναλαμβάνει εκτιμήσεις ακινήτων, διαχείριση ακίνητης περιουσίας, καθώς και πλήρη νομική κάλυψη. Συμβουλεύει τους πελάτες με υπευθυνότητα, αναζητώντας τη χρυσή τομή μεταξύ των επιθυμιών και των οικονομικών τους συμφερόντων.

Στοιχεία Αναζήτησης: Τοπογραφικα, Ελεγχος Οριων, Καταπατηση Οικοπεδου, Ακινητα Πηλιο, Αυθαιρετα, Πετρινες Κατοικιες, Νομιμοποιησεις, Ενεργειακο Πιστοποιητικο, Μεταβιβαση Ακινητου, Τακτοποιησεις, Κατασκευες, Μελετες, Ακτομηχανικες, Λιμενικα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με χρεωστική
  • Με P.O.S.
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 14:00 & από 18:00 έως 21:00
 
Μοιράσου το: