Κατηγορίες
Ασφάλειες - Ασφαλιστές
Ασφάλειες Αυτοκινήτων
Ασφάλειες Ζωής
Ασφάλειες Μηχανών
Ασφάλειες Σκαφών
Ασφάλειες Σπιτιού
Ασφάλειες Υγείας
Συνταξιοδοτικά Προγράμματα
Περιγραφή Επιχείρησης
Το γραφείο μας «Ασφαλίσου τώρα» αποτελεί μια συνεχή παράδοση στο χώρο την ασφαλειών από το 1981 σε μια οικογενειακή επιχείρηση με γραφεία στο Γαλάτσι, την Καισαριανή και δύο που βρίσκονται υπό κατασκευή σε Πειραιά και Β. Προάστια.
Επίσης διαθέτουμε ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας έτσι υψηλές σε ποιότητα υπηρεσίες σε όλη την επικράτεια με ταχύτητα, άμεση εξυπηρέτηση στις καθημερινές ανάγκες των πελατών μας και δίνοντας αξία στην εμπιστοσύνη τους που όλα αυτά τα χρόνια έχουμε κερδίσει.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται με εξειδίκευση και βαθύ τεχνοκρατικό υπόβαθρο σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες.
Έτσι, οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία ή Δημοσίας χρήσης όπως

 • Αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα
 • Υγείας & κατοικίας
 • Φορτηγό
 • Ταξί
 • Σκάφος
 • Αγροτικά μηχανήματα έργου

Ειδικά στην ασφάλιση αυτοκινήτου, έχουμε εξασφαλίσει μοναδικές υπηρεσίες οδικής και ταξιδιωτικής βοήθειας, προσφέροντας όχημα αντικατάστασης στον πελάτη όποτε αυτό είναι αναγκαίο και πλήρη εξυπηρέτηση σε περίπτωση ατυχήματος σε συνεργασία με αναγνωρισμένα συνεργεία αυτοκινήτων. Επίσης, οι πελάτες μας απολαμβάνουν μεγάλες εκπτώσεις στην ασφάλιση του 2ου και πάνω οχήματος, αλλά και όταν ανήκουν σε ευπαθείς τάξεις, όπως άνεργοι και συνταξιούχοι ή σε ειδικές επαγγελματικές ομάδες όπως δημόσιοι υπάλληλοι, ένστολοι και κληρικοί. Τέλος κατανοώντας την οικονομική δυσκολία των πελατών μας, προσφέρουμε ανταγωνιστικά πακέτα με όλες τις καλύψεις και μάλιστα με μηνιαίο τρόπο πληρωμής.
Προσφέρουμε εξίσου υψηλές υπηρεσίες στην εξασφάλιση των πολυτιμότερων αγαθών, όπως

 • Υγεία
 • Ζωή
 • Αποταμίευση & Σύνταξη
  καθώς και πλήρη προγράμματα για επιχείρηση.

Πλήρη κάλυψη βοήθειας και όχημα αντικατάστασης,
Δωρεάν παραλαβή συμβολαίου στο χώρο σου.


Στοιχεία Αναζήτησης: Ασφαλειες Αυτοκινητου, Φθηνες Ασφαλειες, Ασφαλειες Μοτο, Ασφαλειες Σκαφων, Ασφαλειες Κατοικιας, Ασφαλειες Υγειας, Καρτα Υγειας, Ενυποθηκα Δανεια Κατοικιας, Συνταξιοδοτικα, Ασφαλεια Οδικη, Ασφαλεια Αχα, Φροντιδα Αλλοδαπων, Ασφαλειες Ταξι, Ασφαλειες Φορτηγων, Aig Allianz Interamerican
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Μοιράσου το: