Κατηγορίες
Επισκευές Ηλεκτρικών Συσκευών, Ανταλλακτικά Ηλεκτρικών Συσκευών
Επισκευές Πλυντηρίων
Επισκευές Τηλεοράσεων
Επισκευές Ψυγείων
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία ELECTRO SERVICES - ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, με έδρα την Αργυρούπολη, η οποία αναλαμβάνει επισκευές ηλεκτρικών συσκευών, βρίσκεται κοντά στην ελληνική οικογένεια, με εξαιρετικά έμπειρο προσωπικό, τα τελευταία 20 χρόνια. Καλύπτει όλες τις ανάγκες επισκευών που μπορεί να χρειάζεται ένα σπίτι: επισκευάζει ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα, ηλεκτρικό πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρικό πλυντήριο πιάτων, στεγνωτήριο, απορροφητήρα, φούρνο μικροκυμάτων. Η εταιρεία μας με ένα τηλεφώνημα βρίσκεται κοντά σας, για να σας παρέχει γρήγορα, άμεσα και αποτελεσματικά κάθε είδους επισκευή.
Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι η εξειδίκευση των συνεργατών μας σε κάθε είδους ηλεκτρική συσκευή, η υπευθυνότητα, η άμεση εξυπηρέτηση, η εγγύηση για τις παροχές μας και ιδιαίτερα οι προσιτές τιμές μας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Electro-Services παρέχει:

  • Επισκευή όλων των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών.
  • Συνδέσεις νέων ηλεκτρικών συσκευών κάθε τύπου.
  • Υπεύθυνο service, που εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία τους.
  • Εκμάθηση τρόπου λειτουργίας των ηλεκτρικών συσκευών.
  • Εγγύηση επισκευής.
  • Δωρεάν τεχνικές συμβουλές τηλεφωνικά.Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας μας είναι καθημερινά στη διάθεσή σας, για να σας επισκεφτεί, να εντοπίσει το πρόβλημα της οικιακής συσκευής σας και να το επισκευάσει εγγυημένα το ταχύτερο δυνατό. Ο έμπειρος τεχνικός της Electro-Services που θα σας επισκεφτεί επισκευάζει ηλεκτρικές κουζίνες, ψυγεία, πλυντήρια ρούχων, πλυντήρια πιάτων, στεγνωτήρια και απορροφητήρες όλων των τύπων και όλων των επώνυμων εταιρειών που κυκλοφορούν στο εμπόριο.


Στοιχεία Αναζήτησης: Service Πλυντηριο, Service Κουζινα, Service Ψυγειο, Εγγυηση, Συνδεση Ηλεκτρικης Συσκευης, Επισκευη Πλυντηριου Επισκευες Πλυντηριου, Επισκευη Κουζινας Επισκευες Κουζινας, Επισκευη Ψυγειου Επισκευες Ψυγειων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νότια προάστια, Δυτικά προάστια, Κέντρο Αθήνας.
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 21:00
Σάββατο από 08:00 έως 17:00.
 
Μοιράσου το: