Κατηγορίες
Παιδικοί Σταθμοί, Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΑΜΠΑΚΟΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Αγαπητοί γονείς,
ο παιδικός σταθμός ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, από το 1972, πρωτοπορεί στην διαπαιδαγώγηση του παιδιού. Τα 40 χρόνια καινοτόμου δραστηριότητας στο χώρο της προσχολικής αγωγής μας κατατάσσουν μεταξύ των πιο εξειδικευμένων παιδικών σταθμών στην Αττική. Με την αναγνώριση ότι το κάθε παιδί έχει τη δική του ιδιοσυγκρασία και έχει τον δικό του ρυθμό και τρόπο μάθησης, πασχίζουμε να παρέχουμε στο παιδί στην πιο ευαίσθητη ηλικία του ένα περιβάλλον πλούσιο σε ερεθίσματα υψηλότατης εκπαιδευτικής ποιότητας. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε κριθεί από το αποτέλεσμα. Η εκτίμηση του έργου μας από τους χιλιάδες γονείς που μας έχουν εμπιστευθεί για τόσα χρόνια, η έκπληξή τους που το έργο μας ξεπερνά τις υψηλότερες προσδοκίες τους, είναι οι αποδείξεις για το αποτέλεσμα της προσπάθειας μας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Τα τμήματα – ομάδες είναι τα εξής:

  • Βρεφικό
  • Μεταβρεφικό
  • Προπρονηπιακό
  • Προνηπιακό
  • Νηπιακό

Τα παιδιά μπορεί να τα παραλαμβάνει και να τα επιστρέφει σχολικό λεωφορείο ή να τα παραδίδετε και να τα παραλαμβάνετε εσείς από το σχολείο. Για όσο χρονικό διάστημα τα παιδιά λείπουν από το σπίτι και βρίσκονται κοντά μας στα σχολικά λεωφορεία, στο χώρο του σχολείου, σε εκδρομές επισκέψεις έξω από το χώρο του σχολείου, είναι ασφαλισμένα σε ασφαλιστικό πρόγραμμα. Στα παιδιά προσφέρεται πρόγευμα και μεσημεριανό γεύμα.
Στη ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ υπάρχει η δυνατότητα τα παιδιά να κοιμούνται σε ατομικά παιδικά κρεβατάκια.


Στοιχεία Αναζήτησης: Νηπιαγωγειο, Παιδια, Βρεφονηπιακος Σταθμος, Προσχολικη Αγωγη, Νηπια, Προνηπιο, Δημιουργικη Απασχοληση, Παιδικος Σταθμος, Παιδικος, Παιδι, Νηπιαγωγεια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Γαλάτσι, Άγιοι Ανάργυροι, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Νέα Ιωνία, Πατήσια, Περισσός, Λαμπρινή, Κυψέλη.
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 07:00 έως 17:00.
 
Μοιράσου το: