Κατηγορίες
Ψυχολόγοι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΧΙΟΝΙΑ ΣΒΩΛΗ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η ψυχολόγος Χιονία Σβώλη κατάγεται από την Κοζάνη. Αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Παν/μίου Θεσσαλονίκης, ενώ έκανε πρακτική στο Κέντρο Ειδικής Αγωγής της Καλαμαριάς όπου υπήρξε η πρώτη της επαφή με άτομα με αναπηρία.
Το 2007 απέκτησε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου. Στην πορεία απόκτησε εργασιακή εμπειρία στο Κέντρο Πρόληψης από Εξαρτησιογόνες Ουσίες στην Κοζάνη. Η εμπειρία της αφορούσε το σχεδιασμό, οργάνωση, υλοποίηση και συντονισμό βιωματικών ομάδων σε θέματα πρόληψης της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών & παροχή υποστηρικτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Υπήρξε εκπαιδεύτρια ενηλίκων. Το 2009 είναι τακτικό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων. Το 2010 εκπαιδεύτηκε & συμμετείχε εθελοντικά στη χορήγηση ερωτηματολογίων σε σχολεία. Το 2011 απέκτησε Ειδίκευση με τίτλο «Συμβουλευτική στην Ειδική Αγωγή, την Εκπαίδευση και την Υγεία». Εργάστηκε και συνεχίζει να απασχολείται σε Δημόσια ΙΕΚ διδάσκοντας ψυχολογία. Το 2013 παρέχει υπηρεσίες ψυχολόγου στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για άτομα με αυτισμό. Είναι κάτοχος του Διπλώματος με τίτλο: Τραυματοθεραπεία. Κατά την τρέχουσα περίοδο διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο στο κέντρο της Κοζάνης.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Η ψυχολόγος Χιονία Σβώλη ασχολείται με:

  • Ατομική Συμβουλευτική
  • Ομαδική Συμβουλευτική
  • Συμβουλευτική Παιδιών
  • Συμβουλευτική Εφήβων
  • Συμβουλευτική Γονέων
  • Συμβουλευτική Ζεύγους
  • Τραυματοθεραπεία με τη μέθοδο EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) – Απευαισθητοποίηση και επαναπροσαρμογή μέσω οφθαλμικών κινήσεων

Μάτια που χαμογελούν... ψυχή ευτυχισμένη!


Στοιχεία Αναζήτησης: Αγχωδεις Διαταραχες, Αυτισμο, Τραυματοθεραπεια, Καταθλιψη, Ατομικη Ομαδικη Συμβουλευτικη
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλο το νομό Κοζάνης.
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή κατόπιν ραντεβού.
 
Μοιράσου το: