Κατηγορίες
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΑΝΤΥΠΑ, Ιδιοκτήτρια - Μεσίτρια , Τηλ: 2674041431  Κιν: 6974406483 Email: info@kefalonia-real-estate.com
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Μεσιτικό Γραφείο Kefalonia Real Estate ειδικεύεται σε ακίνητα και γη προς πώληση στο βόρειο τμήμα του νησιού, το οποίο είναι γνωστό για την εξαιρετική ομορφιά του. Καλύπτει βασικά από την Άσσο, την παλιά πρωτεύουσα του νησιού με το Ενετικό κάστρο του 16ου αιώνα μέχρι και το Φισκάρδο το οποίο είναι γνωστό για την πανέμορφη φωτογραφική του ομορφιά. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει σε όλη τη διαδικασία αγοράς ενός ακινήτου και να προσπαθήσετε να το κάνετε όσο το δυνατόν απλούστερο. Σας περιμένουμε να μας δείτε ή να μας στείλετε e-mail με οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε και θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Η οργανωτική δομή και η λειτουργία της επιχείρησης καλύπτει τους εξής τομείς:

  • Αγορές - Πωλήσεις Ακινήτων
  • Μισθώσεις Ακινήτων
  • Εκτιμήσεις ακινήτων
  • Αγορές - Πωλήσεις - Αντιπαροχές Οικοπέδων
  • Έκδοση Στεγαστικών Δανείων
  • Νομική Καθοδήγηση από συνεργάτες δικηγόρους οι οποίοι ειδικεύονται στις αγοραπωλησίες ακινήτων καθώς επίσης συνεργάτες συμβολαιογράφους με εμπειρία στη διαδικασία σύνταξης συμβολαίου με στόχο και τη λύση τυχόν διαδικαστικών προβλημάτων.

Στοιχεία Αναζήτησης: Πωλησεις, Ενοικιασεις, Αγοραπωλησιες, Ευκαιριες, Ακινητα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλο το νομό.
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: