Κατηγορίες
Ιχθυοπωλεία
Περιγραφή Επιχείρησης
Φρέσκο ψάρι. Κάτι που θέλουμε όλοι στη διατροφή μας. Κάτι που παρακαλάμε να τρώνε τα παιδιά μας. Από μια μικρή έρευνα διαπιστώσαμε ότι οι βασικοί λόγοι που λειτουργούν αποτρεπτικά είναι, ο χρόνος παρασκευής, η έντονη οσμή που ενοχλεί, καθώς και ένας μικρός φόβος που υπάρχει για το σωστό ψήσιμο ειδικά στα μεγάλα ψάρια. Κάπως έτσι ήρθε η ιδέα....
Η ανάγκη λοιπόν να τραφεί η οικογένεια σωστά μάς έδωσε την ιδέα να δημιουργήσουμε ένα κατάστημα που να παρέχει στο κοινό ολόφρεσκο ψάρι αλλά να έχει και την επιλογή να το απολαύσει ψημένο στα κάρβουνα από έναν επαγγελματία ψήστη ψαροταβέρνας.
Βάλτε στο καθημερινό σας τραπέζι το ψάρι και δώστε στην οικογένειά σας όλα τα οφέλη, αναπτύσσοντας μια σχέση αγάπης με το ψάρι.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Άριστη ποιότητα
Ξεκινήσαμε με ένα σκεπτικό, "Δεν θέλουμε καμία έκπτωση στην ποιότητα των θαλασσινών που θα ταΐσουμε τα παιδιά μας". Και έτσι συνεχίζουμε, είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί ώστε όλα τα είδη μας να είναι άριστης ποιότητας.
Τις Καλύτερες τιμές
Κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες της μέσης ελληνικής οικογένειας, έχουμε φροντίσει με αρκετή προσωπική δουλειά να έχουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς πάντα ανάλογες της ποιότητας των ειδών μας.
Ψήσιμο στη σχάρα
Τι πιο ωραίο από ένα ολόφρεσκο ψάρι που έχει ψηθεί στη σχάρα από έμπειρα χέρια. Μια νέα ιδέα που θα σας κάνει να αλλάξετε άποψη για τα ψάρια. Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να βάλουμε πρώτο το ψάρι στις γευστικές σας προτιμήσεις.
Delivery
Δεχόμαστε τηλεφωνικές παραγγελίες και παραδίδουμε ψημένα ή νωπά τα είδη που θέλετε και το πιο σημαντικό την ώρα που τα θέλετε.
Δείτε τις τιμές μας στο site και απλά καλέστε μας...

Στοιχεία Αναζήτησης: Ψησιμο Ψαριων, Delivery Ψαριων, Τηγανισμα, Ψαρια, Ψαρικα, Φαγητο Ψαριου, Grill Ψαριων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νότια προάστια
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: