Κατηγορίες
Ξυλουργικές Εργασίες, Μεταλλικές Κατασκευές, Ανακαίνιση - Αναπαλαίωση Κτιρίων, Έπιπλα Γενικά, Κουφώματα
Περιγραφή Επιχείρησης
Με πολύ μεράκι και αγάπη για τη δουλειά, το ξυλουργείο ΜΠΙΤΣΟΥΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, που εδρεύει στο Περιστέρι, αναλαμβάνει όλων των ειδών τις ξυλουργικές εργασίες και ειδικές κατασκευές.
Σύμμαχος της εταιρείας, η πολυετής πείρα και η γνώση για το ξύλο, που αποτελεί το πιο όμορφο, διαχρονικό και πολυδιάστατο υλικό. Κάθε κομμάτι ξύλο διηγείται μία ιστορία: οι ρόζοι, τα νερά, το χρώμα και η μυρωδιά του γοητεύουν και συγκινούν. Ταυτόχρονα, η χρηστική του αξία, σε συνδυασμό με την καθημερινή απλότητα και κομψότητα, απογειώνουν το ξύλο μέσα στο περιβάλλον ενός σπιτιού. Είμαστε εδώ, για να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες σας και να αναβαθμίσουμε το χώρο σας, με έμφαση στην ποιότητα, την τεχνική και το στυλ, πάντα σε προσιτές τιμές.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Ειδικευόμαστε σε ξύλινες κατασκευές, όπως ξύλινα ενεργειακά κουφώματα γερμανικού τύπου, ταβάνια, ντουλάπες και πατώματα.
Στις ξύλινες κατασκευές περιλαμβάνονται, επίσης, ξύλινα κάγκελα και σκάλες, ξύλινα παράθυρα, πέργκολες, πόρτες, κουζίνες και ντουλάπια.
Τα ξύλινα κουφώματά μας έχουν υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση, με ενεργειακούς υαλοπίνακες και τριπλά λάστιχα. Παρέχουν υψηλή αντοχή, άψογο φινίρισμα και απαιτούν ελάχιστη συντήρηση. Το είδος της ξυλείας επιλέγεται σύμφωνα με την προτίμηση του πελάτη.
Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά, δεν βλάπτουν το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Ακόμα και τα υπολείμματα του ξύλου δεν τα διαχειριζόμαστε σαν απορρίμματα, αλλά ανακυκλώνονται και χρησιμοποιούνται ως καύσιμη ύλη. Πάνω απ΄ όλα, για μας σημασία έχει ο άνθρωπος και το περιβάλλον.


Στοιχεία Αναζήτησης: Ειδικες Κατασκευες, Ξυλινες Κατασκευες, Ξυλινα Κουφωματα, Μαραγκος, Εκθεσιακα Περιπτερα, Ανακαινιση Κουζινας, Ανακαινιση Μπανιου, Ανακαινιση Σπιτιων Καταστηματων, Μελαμινη, Κατασκευη Ντουλαπας, Ξυλινα Ενεργειακα Κουφωματα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: