Κατηγορίες
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ , Τηλ: 2421030548  Fax: 2421030584  Κιν: 6944797713 Email: edom@otenet.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία ΕΝΤΟΜ - ΑΠ. ΚΥΡΙΑΖΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. παρέχει από το 1994 ολοκληρωμένα προγράμματα υγειονομικής προστασίας χώρων και προϊόντων. Ειδικευόμαστε κυρίως στις απεντομώσεις, τις μυοκτονίες, τις μικροβιοκτονίες καθώς και την καταπολέμηση του σαρακίου και ξυλοφάγων εντόμων. Παρέχουμε κατάλληλες μεθόδους διαχείρισης προβλημάτων από επιβλαβείς και επικίνδυνους για τη δημόσια υγεία οργανισμούς με σωστή χρήση των φαρμάκων και την εφαρμογή του συστήματος διαχείρισης υγιεινής και ασφάλειας σε χώρους (HACCP). Με την πολυετή και πλέον παρουσία μας στον Θεσσαλικό και όχι μόνο χώρο, με αποκλειστική ασχολία τις απολυμάνσεις, με πιστοποίηση διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015, SEPA 16636 και την έγκριση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης σάς υποσχόμαστε ένα άριστο αποτέλεσμα και μια ζωή χωρίς έντομα. Πιστεύουμε ότι η υψηλή γνώση η οποία έχει αποκτηθεί από την πολυετή πείρα μας αλλά και η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας οδηγούν μέρα με την ημέρα σε μεγαλύτερο επαγγελματισμό, σωστή και ορθολογική χρήση των προϊόντων και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη προστασία των καταναλωτών - πελατών, των εργαζομένων - εφαρμοστών και φυσικά του περιβάλλοντος.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Υποκ/μα: Άνω Λεχώνια Μαγνησίας με δέντρα-φυτά & είδη κήπου

Η εταιρεία ΕΝΤΟΜ - ΑΠ. ΚΥΡΙΑΖΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό και την εγκατάσταση ολοκληρωμένων προγραμμάτων υγειονομικής προστασίας χώρων και προϊόντων από ζωικά παράσιτα με σκοπό τη διασφάλιση της ποιότητας και της υγιεινής. Επιθεωρήσεις και μελέτες χώρων. Σχεδίαση και εκτέλεση διεργασιών απεντόμωσης και μυοκτονίας. Μικροβιοκτονία ευαίσθητων χώρων. Οικολογικές μεθόδους πρόληψης και καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών.
Ατοξική Καταπολέμηση κοριών σε χώρους κατοικιών και ξενοδοχείων.
Εξειδίκευση στην καταπολέμηση σαρακιού και ξυλοφάγων εντόμων. Ιός Δυτικού Νείλου - Ψεκασμοί - Καταπολέμηση κουνουπιών.
Απώθηση πουλιών.
Απώθηση φιδιών, σαυρών και άλλων ερπετών.
Έχουμε ειδικευτεί στους χώρους τροφίμων. Σχεδιάζονται και προγραμματίζονται συστήματα απεντόμωσης, μυοκτονίας σύμφωνα με την 93/43 ΕΟΚ (HACCP) που έχει υιοθετήσει ο ΕΦΕΤ με ολοκληρωμένο σύστημα αρχειοθέτησης που περιλαμβάνει: Προγράμματα εργασιών - Έκθεση ανά εφαρμογή - Κάρτα παρακολούθησης εργασιών - Χαρτογράφηση χώρων - Πιστοποίηση ασφάλειας χρησιμοποιηθέντων σκευασμάτων (MSDS). Προϊόντα υγειονομικής προστασίας όπως:
Εντομοκτόνα, τρωκτικοκτόνα, φερομοντικές παγίδες, ηλεκτρικές εντομοπαγίδες, δολωματικοί σταθμοί.

Στοιχεία Αναζήτησης: Απωθηση Ερπετων, Απωθηση Πουλιων, Καταπολεμηση Σαρακιου, Μικροβιοκτονιες, Μυοκτονιες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλο τον νομό Μαγνησίας.
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: