Κατηγορίες
Οδοντίατροι, Ορθοδοντικοί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΩΛΗΣ, Επιστημονικός Διευθυντής , Τηλ: 2106741600  Fax: 2106711712  Κιν: 6974631121 Email: sda@athensdentistry.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Specialized dentistry of Athens (S.D.A ) είναι η πιο σύγχρονη οδοντιατρική κλινική που δημιουργήθηκε σε ένα ιστορικό κτήριο στην Ψυχάρη στο κέντρο του Φάρου Ψυχικού με μοναδικό σκοπό να προσφέρει στους ασθενείς την απόλυτη εξειδίκευση σε κάθε τομέα της οδοντιατρικής από την πιο απλή διαδικασία έως την πιο πολύπλοκη. Το πρωτόκολλο των κλινικών Specialized Dentistry of Athens (S.D.A ) για κάθε ασθενή είναι συγκεκριμένο για να μπορέσει να εξατομικευθεί κάθε σχέδιο θεραπείας. Ο ασθενής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει, εφόσον είναι απαραίτητο, πάντα την αντιμετώπιση: "teeth in a day" που ουσιαστικά μπορεί να αποκτήσει δόντια ακόμη και με εμφυτεύματα σε 24 - 72 ώρες. "Minimum dentistry" που κάποιος ασθενής με διάφορα προβλήματα στο στόμα, μπορεί να επιλέξει να κάνει όλες τις θεραπείες την ίδια μέρα, να συνεργαστούν όλες οι ειδικότητες ταυτόχρονα για να ελαχιστοποιήσει τις επισκέψεις ακόμη και σε μια επίσκεψη. Η ομάδα του Specialized Dentistry of Athens (S.D.A) αποτελείται από 20 ιατρούς (associates ) οι οποίοι είναι όλοι εξειδικευμένοι σε μερικά από τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο. Όλοι συνεργάζονται μεταξύ τους για να αποδώσουν το μέγιστο σε κάθε θεραπεία.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Στο Specialized Dentistry of Athens οι άρτια εξειδικευμένοι συνεργάτες μας προσφέρουν όλες τις οδοντιατρικές θεραπείες:

  • Οδοντικά Εμφυτεύματα: Τα οδοντικά εμφυτεύματα προσφέρουν μία εξαιρετική λύση αντικαθιστώντας όχι μόνο ένα αλλά και περισσότερα χαμένα δόντια.
  • Αισθητική Οδοντιατρική: Η αισθητική οδοντιατρική έχει ως βασικό μέλημα την ανάδειξη και τη βελτίωση του χαμόγελου, για να σας κάνουμε να λάμψετε όπως σας αξίζει.
  • Ενδοδοντία: Η διατήρηση του δοντιού στο στόμα και η αποφυγή της εξαγωγής είναι πρωταρχικό μας μέλημα στο SDA.
  • Ορθοδοντική: Στο SDA η ορθοδοντική θεραπεία απευθύνεται τόσο σε μικρά παιδιά αλλά και σε ενήλικες με "αόρατες" τεχνικές.
  • Παιδοδοντία: Στο SDA ασχολούμαστε με την πρόληψη και τη θεραπεία των νόσων του στόματος σε παιδιά και εφήβους, καθώς και σε άτομα με ειδικές ανάγκες.
  • Γενική Οδοντιατρική: Όλοι οι τομείς της οδοντιατρικής και όλες οι οδοντιατρικές θεραπείες γίνονται από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό.

Στοιχεία Αναζήτησης: Αισθητικη Οδοντιατρικη, Εμφυτευματα, Οψεις Ρητινης, Οψεις Πορσελανης, Εμφυτευματα Δοντιων, Αορατα Σιδερακια, Λευκανση, Περιοδοντολογος, Εμφυτευματολογος, Αορατη Ορθοδοντικη, Προσθετικη Δοντιων, Εσωτερικα Σιδερακια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με χρεωστική
Πιστωτικές Κάρτες
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 21:00
 
Μοιράσου το: