Κατηγορίες
Μετακομίσεις & Μεταφορές, Ανυψωτικά Μηχανήματα
Περιγραφή Επιχείρησης
Η μεταφορική εταιρεία PasTrans είναι γνωστή για τη συνέπειά της, τις προσιτές τιμές, την άψογη συμπεριφορά της και την ποιότητα των υπηρεσιών της στον τομέα μετακομίσεις - μεταφορές.
Η εταιρεία PasTrans διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που εγγυάται την ασφαλή και σίγουρη μετακόμισή σας, με τη βοήθεια σύγχρονων ανυψωτικών μηχανημάτων.
Η συνέπεια και η οργάνωση στις μετακομίσεις – μεταφορές αποτελεί προτεραιότητά μας, ώστε οι εργασίες που αναλαμβάνουμε να χαρακτηρίζονται από ποιότητα και αποδοτικότητα.

Στην προσπάθεια για παροχή καλύτερων υπηρεσιών στον τομέα μετακομίσεις – μεταφορές, η εταιρεία PasTrans διαθέτει δικά της υλικά συσκευασίας, ενώ αναλαμβάνει τη συσκευασία, την αποσυσκευασία, την αποσυναρμολόγηση και τη συναρμολόγηση, καθώς και την ταξινόμηση των μεταφερθέντων πραγμάτων. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε σχετική απορία σας και να φέρει εις πέρας τη μετακόμισή σας με ασφάλεια και επαγγελματισμό, άμεσα και στην καλύτερη σχέση ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών - τιμής.
Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή συμπληρώστε την αίτηση μετακόμισης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας- και εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Άρτιος εξοπλισμός με ανυψωτικό μηχάνημα και έμπειρο προσωπικό
Μεταφορές οικοσκευών σε όλο το λεκανοπέδιο και Πανελλαδικά
Προκαθορισμένα ραντεβού στο χώρο σας για εκτίμηση κόστους μεταφοράς
Ειδικές συσκευασίες & εξειδικευμένα υλικά
Αποσύνδεση – Σύνδεση Ηλεκτρικών συσκευών
Οικονομικά πακέτα για φοιτητές - εκπαιδευτικούς και στρατιωτικούς
Τα πλεονεκτήματά μας
Σκοπός μας είναι η αξιοπιστία προς τον υποψήφιο πελάτη μας. Η οριστική μας οικονομική πρόταση αποτυπώνεται με σαφής Όρους εγγράφως προς τον πελάτη με ημερομηνία ισχύος. Η άμεση επικοινωνία μαζί μας και η ανταπόκρισή μας στο οποιοδήποτε αίτημα σας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Φθηνες Μετακομισεις, Metakomisi, Οικονομικες Μετακομισεις Τιμες, Ανυψωτικο Μηχανημα, Metakomisi Twra, Metakomiseis, Μετακομισεις Σε Ολη Την Ελλαδα, Ειδικες Τιμες Για Φοιτητες, Ανυψωτικα, Συσκευασια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: