Κατηγορίες
Κλιματισμός
Εγκατάσταση Κλιματιστικού
Συντήρηση Κλιματιστικού
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία Δημήτρης Ιωακείμαρος ιδρύθηκε το 1996 και δραστηριοποιείται στην εμπορία και τοποθέτηση κεντρικών συστημάτων κλιματισμού, εξαερισμού, ψύξης και θέρμανσης.
Η πολυετής πείρα μας στον χώρο, η τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο προσωπικό εγγυάται την αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών σας, με εξειδικευμένες λύσεις στα μέτρα σας.
Είμαστε αντιπρόσωποι των εταιρειών DAIKIN και FUJITSU από το 1996.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Σχεδιάζουμε και υπολογίζουμε τα πάντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χώρου σας για την ιδανικότερη λύση με το χαμηλότερο κόστος και την καλύτερη ποιότητα. Κατασκευάζουμε λυόμενους ψυκτικούς θαλάμους για αγροτικά προϊόντα, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία και άλλες χρήσεις. Εμπορευόμαστε όλων των ειδών τα επαγγελματικά ψυγεία για ζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, καφετερίες, bar. Η εταιρεία μας ασχολείται με τον εξαερισμό καταστημάτων, cafe, εστιατορίων και λοιπών χώρων μαζικής εστίασης. Αντιπροσωπεύουμε τα νέα συστήματα της A.S.T. με συλλέκτη compact με αιθυλική αλκοόλη για πολύ καλύτερη απόδοση. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ανεμιστήρες υδρονέφωσης, συστήματα ψύξεως νερού του οίκου HYDROFAN για δροσισμό εξωτερικών χώρων. Προσφέρουμε υπηρεσίες συντήρησης αλλά και επισκευής κάθε τύπου κλιματισμού και ψύξης, με κινητά συνεργεία τεχνικών που είναι σε διαρκή ετοιμότητα και αντιμετωπίζουν κλήσεις πελατών για παροχή υπηρεσιών που χαρακτηρίζονται από υπευθυνότητα και συνέπεια. Ζητήστε μας τη δωρεάν προσφορά μας για μελέτη και εγκατάσταση.

Στοιχεία Αναζήτησης: Air Condition, Εγκατασταση Κλιματισμου, Daikin, Fujitsu, Αντλιες Θερμοτητας
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νομός Κορινθίας.
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Ώρες καταστημάτων.