Κατηγορίες
Παιδικοί Σταθμοί, Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΓΕΩΡΓΙΑ ΧΑΛΙΛΟΠΟΥΛΟΥ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Σας καλωσορίζουμε στο νέο παιδικό σταθμό Κρυσταλίτσα του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως Σωτήρος Καλλιθέας. Ο χώρος μάς επιτρέπει να φιλοξενούμε παιδιά ηλικίας 2,5 έως 5 ετών σε ολιγομελή τμήματα με δύο παιδαγωγούς στο καθένα από αυτά.
Σκοπός του παιδικού μας σταθμού είναι να βοηθήσουμε το παιδί να αναπτύξει ολόπλευρα την προσωπικότητά του, μέσα σε έναν όμορφο κτηριακά χώρο με άνετες αίθουσες, ζεστό περιβάλλον, με σεβασμό προς το άτομό του και άριστο παιδαγωγικό πρόγραμμα, όπου θα αναπτύσσονται αρμονικά σώμα, ψυχή και πνεύμα. Στο σχολείο μας ακολουθούμε τη διαθεματική προσέγγιση και τον βιωματικό τρόπο μάθησης ενώ δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ενσυναίσθηση. Οι παιδαγωγοί, σεβόμενοι τον ρυθμό του παιδιού και τις ιδιαιτερότητές του, ακολουθούν πολύ προσεκτικά τις ανάγκες του δίδοντας του ευκαιρίες για την κάλυψή τους μέσα από διακριτική παρουσία και λεπτή συνεργασία.
Ο παιδικός σταθμός διαθέτει ξεχωριστά από τις αίθουσες διαπαιδαγώγησης, υπνοδωμάτιο, τραπεζαρία καθώς και αίθουσα ψυχαγωγίας (playroom), όπου τα παιδιά μπορούν να παίζουν ανεξάρτητα των καιρικών συνθηκών. Προσφέρεται διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό, απογευματινό).
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Παιδική λογοτεχνία
Κουκλοθέατρο
Αισθητηριακές ασκήσεις
Γλωσσικές και μαθηματικές ασκήσεις
Δραματοποίηση
Μουσικοκινητική αγωγή
Εικαστικό εργαστήρι
Θεατρικές παραστάσεις
Μηνιαία Παρακολούθηση από παιδίατρο και οδοντίατρο

Στοιχεία Αναζήτησης: Παιδικος Σταθμος, Προσχολικη Αγωγη, Εκπαιδευση, Παιδι, Συμβουλευτικη, Ιδιωτικο Εκπαιδευτηριο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες